DECA NOVOG SADA BRUJE O OVOM MESTU! Roditelji, pravac na nova igrališta i teretane na otvorenom
Foto: Printscreen/Instagram/samonovisad

divno!

DECA NOVOG SADA BRUJE O OVOM MESTU! Roditelji, pravac na nova igrališta i teretane na otvorenom

Fitnes za mlade je predviđen na tri lokacije

Objavljeno:

Deca od malih nogu treba da se uče zdravim navikama i da što više vremena provode na čistom vazduhu. Od igrališta za najmlađe do teretana na otvorenom za starije - obaveza je društva da to obezbedi.

Grad Novi Sad je tokom 2022. godine pokrenuo projekat izgradnje igrališta i teretana na najmanje 22 lokacije u gradu. Akcija podrazumeva postavljanje velikih i malih dečijih igrališta, street workout terena, fitnesa za mlade i dečijeg igrališta za osobe sa invaliditetom.

Devet dečijih igrališta se nalazi u Petrovdanskom naselju, u Ulici Milana Simovića i u Bulevaru kralja Petra I broj 71, u Veterniku u Ulici Vojvode Bojovića broj 50, u Ulici Gagarinovoj broj 10 i Ulici Bate Brića kod SOŠO “Dr Milan Petrović”. Fitnes za mlade je predviđen na tri lokacije.

Radovi su urađeni u Jiričekovoj ulici broj 3, u Ulici Milice Stojadinović Srpkinje i Ulici Vojvode Bojovića broj 50 u Veterniku. Što se tiče deset street workout terena, lokacije su ugao Bulevara Evrope i Ulice Branka Bajića, Beogradski kej, Ulice vojvode Knićanina, Ulici Kozačinskog, Ulici Milana Simovića, Ulica Vojvode Bojovića 50 u Veterniku i u bloku između Blagoja Parovića, Boška Buhe i Milice Stojadinović Srpkinje.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.