KIŠA OKOVALA CELU SRBIJU, EVO KADA ĆE PRESTATI: Detaljna prognoza do kraja nedelje, a stiže nam i SNEG!
Kiša u Srbiji, Foto: Nenad Kostić

vremenska prognoza

KIŠA OKOVALA CELU SRBIJU, EVO KADA ĆE PRESTATI: Detaljna prognoza do kraja nedelje, a stiže nam i SNEG!

Detaljna vremenska prognoza za sredu 15. novembar 2023. godine

Objavljeno:

U Srbiji danas hladnije nego u utorak za 5°C do 8°C uz naoblačenje sa prolaznom kišom koje se brzo širi od severa ka jugoistoku Srbije. Na severu Vojvodine dolazi do prestanka padavina uz delimično razvedravanje već u toku prepodneva ili sredinom dana. Vetar umeren severni i severozapadni, po Vojvodini i u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. . Uveče kiša samo na jugu Srbije, a u ostalim predelima suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C.

U Beogradu malo hladnije i oblačno sa kišom u prvom delu dana, a popodne suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu. Jutarnja temperatura 12°C, maksimalna do 14°C i u padu popodne. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C.

U Nišu naoblačenje sa kišom koja prestaje uveče. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna do 14°C. Uveče prestaje kiša.

Kiša
Kišafoto: Beta Dragan Gojić

U užičkom regionu danas malo hladnije i oblačno sa kišom koja prestaje kasnije popodne. Vetar umeren severni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari hladnije sa kišom i do 9°C na 1000 mnv.

U Vojvodini hladnije nego u utorak uz kišu u jutarnjim satima. Na severu Vojvodine u toku prepodneva dolazi do delimičnog razvedravanja, a kiša prestaje i na jugu Vojvodine sredinom dana. Popodne suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren doi pojačan severni i severozapadni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. Jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, maksimalna od 13°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 9°C.

U Novom Sadu danas malo hladnije nego u utorak i oblačno sa kišom ujutru, a od sredine dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Jesen u Srbiji
Jesen u Srbijifoto: Beta/Miloš Miškov

U Subotici tokom prepodneva delimično razvedravanje i zatim suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Jutarnja temperatura 9°C, maksimalna do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. Vetar slab severozapadni, krajem dana u skretanju na jugžni i jugoistočni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 9°C. U petak novo naoblačenje sa kišom dolazi sa zapada. U noći ka suboti zahlađenje i u subotu znatno hladnije sa snegom u brdsko-planinskim područjima iznad 800 mnv. U nedelju hladno sa prestankom padavina. Od ponedeljka postepeno toplije.

Bonus video:

00:37

KIŠA, KIŠA, JAKA KIŠA! VETAR, VETAR, JAK VETAR: Tipično englesko vreme u Mančesteru! Zvezdo neće ti večeras biti lako

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.