NI Z OD ZIME? Danas i do 22 stepena, SUNČANO I SUVO!
Lepo vreme, Foto: Petar Aleksić

RHMZ

NI Z OD ZIME? Danas i do 22 stepena, SUNČANO I SUVO!

U Beogradu će posle svežeg jutra biti pretežno sunčano

Objavljeno:

U Srbiji će posle svežeg jutra biti pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, toplo i suvo, samo će u Vojvodini biti pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od tri stepana do 11, a najviša dnevna od 17 do 22 stepena.

Krajem dana i tokom noći u svim predelima dalje povećanje oblačnosti, uz intenziviranje padavina u Vojvodini, a kasnije i u zapadni, centralnim i istočnim delovim zemlje.

U Beogradu će posle svežeg jutra biti pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, toplo i suvo.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Vetar će biti slab i umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od šest stepeni do 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni. Krajem dana naoblačenje, tokom noći sa kišom.

U Srbiji će u sredu biti oblačno, mestimično sa kišom i osetno hladnije uz slab i umeren severozapadni vetar. U četvrtak će biti suvo, a od petka hladnije, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 14. novembar:

Nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Glavobolјa, bolovi u mišićima i zglobovima su očekivani kao meteoropatske reakcije.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.