Sve više Albanki bira Srbe za muževe, a beži od svojih! Razloga je puno, ali će vas jedan zaprepastiti!
Foto: Kurir

po dve svadbe

Sve više Albanki bira Srbe za muževe, a beži od svojih! Razloga je puno, ali će vas jedan zaprepastiti!

Kad dođe do venčanja prave se dve svadbe, jedna je u Albaniji, a druga u Srbiji
Objavljeno:

Kod Albanki je ukorenjena predrasuda da su Albanci sa Kosova siromašni, pa ne predstavljaju poželjne mladoženje. Dok za Srbe vredi da poštuju žene i da su “domaćinski ljudi”, pa samim tim i kod ženidbe imaju prednost.

Veoma bitan faktor, možda pomalo i bizaran, ali svakako utiče na odluku mnogih Albanki da se udaju za Srbe je – svadba. Nijedan Albanac to neće otvoreno reći, ali među njima vredi pravilo da su srpske svadbe najlepše i najveselije.

KOSOVO SE NAORUŽAVA! Tači i Mustafa naredili kupovinu 5 helikoptera!

U slučaju venčanja Albanke i Srbina, prave se dve svadbe, u Albaniji i Srbiji. Pošto je mladina familija uglavnom mnogobrojna, dogovor je da pola rodbine dođe na albansku, a druga polovina da ide na srpsku svadbu. Neretko se desi da se posvađaju, jer svi žele u Srbiju na svadbu!

– Bio sam na jednoj zajedničkoj svadbi, što je veoma retko, ali jedan blok pesama su bile albanske i tada su svi gosti sedeli, a kada bi počela srpska muzika, nastao bi haos, svi gosti su bili na nogama – kaže sagovornik.

Ni Albanci ne bi imali ništa protiv da se ožene Srpkinjom, dok je to za srpsku porodicu velika sramota ako se devojka uda za Albanca i neretko je se odreknu u takvim situacijama.

Bonus video: ESPRESO HELIJUM Perućica otpevao Prijinu pesmu i TO KAKO!

(Eswpreso.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.