Sve više Albanki bira Srbe za muževe, a beži od svojih! Razloga je puno, ali će vas jedan zaprepastiti!
Foto: Kurir

po dve svadbe

Sve više Albanki bira Srbe za muževe, a beži od svojih! Razloga je puno, ali će vas jedan zaprepastiti!

Kad dođe do venčanja prave se dve svadbe, jedna je u Albaniji, a druga u Srbiji
Objavljeno:

Različito se gleda na sve učestaliji trend venčavanja Srba i Albanki. Neki ovu praksu podržavaju smatrajući da nacionalne i verske razlike ne bi trebalo da budu prepreka pri biranju životnih saputnika, dok drugi osuđuju ovaj trend zbog brojnih predrasuda, ali i nepoverenja koje je posledica nepovoljnih političkih odnosa sa našim susedima.

Kako na ovaj fenomen gledaju Albanke i šta navode kao razloge zbog kojih sve češće umesto Albanaca biraju muškarce iz Srbije.

Kad budete videli ove fotografije sa Zlatibora, spakovaćete kofere odmah!

– Kod nas statistički dolazi pet žena na jednog muškarca, što znači da oni imaju veoma širok izbor prilikom ženidbe.

Ako devojka nije udata i ne studira, a ima preko 20 godina, okolina je tretira “kao da joj je istekao rok” i ne želi je niko. Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije.

Za njih je veća sramota ostati neudata, nego “poći za drugu veru”.

foto: Printscreen/Youtube

– Takođe ne predstavlja im problem ni razlika u godinama, bitno je da je mladoženja situiran, da poštuje ženu, zato se rado udaju za dobrostojeće Srbe i Crnogorce, a ima i onih što se vode logikom – što stariji mladoženja, to bolje jer će pre postati vlasnice svega – rekao je M.V. (37)

VELIKA NESREĆA SNAŠLA SRBIJU: Sneg uništio maline na području Ljubovije!

Najinteresantnije od svega je to da devojke iz Albanije nisu ljubitelji Albanaca s Kosova i uvek se radije udaju za Srbe i Crnogorce, nego za kosovske Albance.

– Kod njih žene nemaju pravo glasa, varaju ih, a neretko i maltretiraju, a nama je bitno da nas muž poštuje i da mu porodica bude na prvom mestu – dodala je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.