SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ SAOPŠTILA NAJNOVIJU PROMENU U OŠ "RIBNIKAR": Od velike je VAŽNOSTI
Ulaz u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, Foto: Beta / Saša Đorđević

saoššteno

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ SAOPŠTILA NAJNOVIJU PROMENU U OŠ "RIBNIKAR": Od velike je VAŽNOSTI

Očekuje se da će ovaj korak obezbediti sigurno i efikasno sprovođenje rekonstrukcije, unapređujući uslove obrazovanja za učenike i osoblje

Objavljeno: 19:06h

Ministarstvo prosvete poslalo je obaveštenje da se zbog rekonstrukcije škole "Vladislav Ribnikar" ne koristi ulaz iz Ulice kralja Milutina 10 u školske prostorije.

Naime, usled planirane rekonstrukcije ove obrazovne ustanove, Ministarstvo je saopštilo da se privremeno neće koristiti ulaz iz Ulice kralja Milutina za pristup školskim prostorijama.

Prema rečima ministarke Slavice Đukić Dejanović, koja je potpisala dokument, sve aktivnosti vezane za organizaciju početka nove školske godine, kao i sve aktivnosti tokom godine, škola će realizovati koristeći ulaz iz Ulice Svetozara Markovića.

Osnovna škola Vladislav Ribnikar
Osnovna škola Vladislav Ribnikarfoto: Tamara Trajković

Ova odluka je doneta kako bi se omogućile pripreme i radnje neophodne za uspešnu realizaciju planirane rekonstrukcije škole, u skladu sa zaključkom Vlade Srbije donetim 1. juna ove godine.

Ako dete ima samo igrice u životu, onda se treba plašiti! Psihološkinja objasnila da li su igrice stvarno krive za ubistvo u "Ribnikaru"

Očekuje se da će ovaj korak obezbediti sigurno i efikasno sprovođenje rekonstrukcije, unapređujući uslove obrazovanja za učenike i osoblje.

Bonus video:

03:41

ŠTA ĆE BITI S RIBNIKAROM? Apel majke ubijene devojčice uskoro dobija epilog: Škola pred detaljnom rekonstrukcijom

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.