NASTAVNICA ISTORIJE IZ "RIBNIKARA" SEĆA SE POGLEDA UBIJENE DEVOJČICE: Njene reči odjekuju Srbijom, ovo je strašno
Ranjena nastavnica istorije, Foto: PETAR ALEKSIĆ, PRINTSCREEN/FACEBOOK, TAMARA TRAJKOVIĆ/ESPRESO

POTRESNO

NASTAVNICA ISTORIJE IZ "RIBNIKARA" SEĆA SE POGLEDA UBIJENE DEVOJČICE: Njene reči odjekuju Srbijom, ovo je strašno

Nastavnicu su pogodila tri metka i više puta je operisana u Kliničkom centru Srbije

Objavljeno:

Nastavnica istorije (52) koja je teško ranjena u krvavom pohodu dečaka ubice (14) kada je on ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ" Vladislav Ribnikar" na Vračaru oporavlja se na Klinici za rehabilitaciju.

Nastavnicu su pogodila tri metka i više puta je operisana u Kliničkom centru Srbije i njeno zdravstveno stanje se stabilizovalo, ali su ostale strašne posledice. U invalidskim kolicima i dalje ne može da hoda, a levu ruku ne oseća, a psihički je jako loše.

Sa njom su u jednom trenutku razgovarali i inspektori koji istražuju ovaj jezivi zločin i ona ima je rekla da se ne seća šta se dogodilo, a to su potvrdili i pojedini roditelji učenika škole.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva/Kurir, Tamara Trajković, Petar Aleksić

- Nesrećna žena se samog događaja ne seća, te ne zna u kom momentu je upucana. Ono čega se poslednje seća je pogled jedne učenice (ubijene u masakru, prim. aut.) uvek nasmejane i druželjubive devojčice. Nastavnica ne zna ni da li je devojčica gledala tražeći spas ili kada je upucana - ispričala je majka jednog od preživelih đaka iz "učionice smrti" za medije.

Inače teško povređenu nastavnicu čiji će oporavak biti jako dug i mukotrpan, a svi se nadaju da će se u potpunosti opraviti, a do tada nju kako saznajemo često u bolnici obilaze njeni đaci, ali i roditelji, a mnogi se i interesuju za njeno stanje.

Bonus video:

00:20

Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.