ISPLIVALA VRELA FOTKA IVANA MARINKOVIĆA: Pozirao u ŽUTIM GAĆICAMA, a ovaj deo će SVI ZUMIRATI
Ivan Marinković, Foto: printscreen/instagram/ivanmarinkovic79_official

mašala!

ISPLIVALA VRELA FOTKA IVANA MARINKOVIĆA: Pozirao u ŽUTIM GAĆICAMA, a ovaj deo će SVI ZUMIRATI

Ivan je pozirao u veoma specifičnoj pozi koja mnogo otkriva

Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Zadruga" Ivan Marinković trenutno je na odmoru u Hurgadi, a na svom Instagram profilu podelio je fotografije sa letovanja.

Ivan je pozirao u restoranu, ali i na plaži u kupaćem kostimu.

Naslonjen na ogradu, zabacio je nogu unazad, pogledao u stranu, ali nije uspeo u potpunosti da "profesionalno" uvuče stomak.

Pozirao je kao pravi dasa, sa pogledom u daljinu
Pozirao je kao pravi dasa, sa pogledom u daljinufoto: printscreen/instagram/ivanmarinkovic79_official

Njegovim pratiocima naročito je bio zanimljiv za komentarisanje njegov žuri kupaći šorts, pa su mnogi tvrdili da ovaj model ipak nije za njega.

"Što tako drečava boja kupaćeg?", "Maneken, nismo te prepoznali", "Stegao stomak i opet ništa", bili su samo neki od njih.

Nedavno je napravio jedan ekces
Nedavno je napravio jedan ekcesfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Da podsetimo, Ivan Marinković zgrozio je javnost svojim ponašanjem na odmoru, pošto se javno rugao gostima hotela u kojem je odseo.

Naime, on je ležao na ležaljci, pa je odlučio da vidi kako je to kad si sa one druge strane kamere, s obzirom na to da je do sada uvek zarađivao ispred njih, te je snimao jednu srećnu porodicu koja je uživala u bazenu.

- E ovo je najsrećnija porodica koju ste videli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju - započeo je Marinković, pa krenuo da opisuje:

- Ovaj ovde je "prizetko". Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova devojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, levo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro.

Malo je reći da su ovaj njegov potez svi osudili, a ipak neki smatraju da je Ivan samo želeo da privuče pažnju na ovakav način.

"On priča o porodici, a pojma nema šta je to", "Kako te nije sramota, dno dna", "Zaradio si pare tako što iskoristio malo dete za rijaliti, a sada pričaš o paradajz turistima", "Ti ladno znaš o čemu oni pričaju i kako se kreću, jezivo", "On je na odmoru i prati šta drugi rade, au", samo su neki od oštrih komentara, a bilo je i onih koji tvrde da je ovo njegov prepoznatljiv smisao za humor.

Bonus video:

02:55

Ivan Marinković ulazi u zadrugu 6

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.