NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na ovom graničnom prelazu se čeka i DO 4 SATA
Ilustracija, Foto: RINA

STANJE

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na ovom graničnom prelazu se čeka i DO 4 SATA

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta

Objavljeno:

Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja su od 20 minuta do četiri sata, a najviše se čeka na prelazu Batrovci - do 240 minuta za teretna motorna vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok je na prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na prelazima Gradina i Kelebija, na izlazu, zadržavanja za putnička motorna vozila je 20 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, na izlazu/ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 25 minuta

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, kao ni na naplatnim stanicama, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:07

Granični prelaz Šid

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.