NEMAC UDARIO AUTOMOBIL SRBINA U PARALIJI: Zbog onoga što je učinio, svi su u NEVERICI (FOTO)
Paralija, Foto: Privatna arhiva

paralija

NEMAC UDARIO AUTOMOBIL SRBINA U PARALIJI: Zbog onoga što je učinio, svi su u NEVERICI (FOTO)

Cvele D, boravio je sa porodicom u Paraliji, kada je neko udario njegov automobil

Objavljeno:

Muškarac iz Srbije podelio je na društvenim mrežama priču iz Grčke, koja se u našoj zemlji može svrstati u rubriku "verovali ili ne", barem kada se radi o saobraćajnim prekršajima i sudarima.

Cvele D, boravio je sa porodicom u Paraliji, kada je neko udario njegov automobil. Revoltiran što je počinilac "nestao" sa lica mesta, na Fejsbuku grupi "Grčka - smeštaj povoljan", okačio je slike vozila koje ga je udario, zajedno sa opisom vozača. Međutim, ubrzo je saznao da on nije pobegao, već je otišao da se sam prijavi u policijsku stanicu.

"Zdravo drugari. Ovaj gospodin je zakačio moj auto večeras oko 21 sat u Paraliji, slikao nešto i otišao. Crn posed čovek malo čuparepast, kreće se sa suprugom i malim pasićem. Valjalo bi da ga lociramo ili da se sam javi!", napisao je on u objavi koja je momentalno počela da se deli po grčkim grupama.

Smeštaj
foto: Printscreen/Facebook/Grčka smeštaj povoljan/Cvele Dragićević

Hans se sam prijavio policiji

Unutar komentara Srbi su ostavljali poruke da je bolje da pusti policiju da uradi posao, nego da ga "locira". Da li su u policiji rešili misteriju sudara ili je drugi vozač ponovo došao do mesta udesa, tek Cvele se ponovo oglasio i saopštio da je stvar rešena.

Naime, kako je napisao, drugi vozač, nemački državljanin Hans, po sudaru je otišao pravo u policiju gde se sam prijavio za prekršaj koji je počinio.

"Pronašli smo gospodina Hansa koji zapravo nije ni pokušavao da pobegne, već je sam otišao u policiju, uredno se prijavio a kada smo ga pronašli platio štetu i častio pivo! Švabo, bajo moj.", napisao je Cvele u opisu druge objave, a koju su pratile slike dvojice vozača.

U komentarima koji su pratili objavu, članovi grupe su bili oduševljeni reakcijom Nemca, dok je najpopularniji komentar bio "Oni su dve svetlosne godine isped nas", pobrao najviše simpatija.

Bonus video:

00:39

PRVI SNIMAK TERETNOG BRODA KOJI GORI KOD OBALE HOLANDIJE: Vatra izmiče kontroli, posada skočila u more, tone 3.000 vozila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.