"POLICIJA NE DIRA GRČKA KOLA, A TURISTIMA SKIDA TABLICE": Beograđanin IZGOREO zbog OVOGA, drami NIJE BILO KRAJA!
Skinute tablice u Grčkoj / ilustracija, Foto: Profimedia

GRCI SKIDAJU TABLICE

"POLICIJA NE DIRA GRČKA KOLA, A TURISTIMA SKIDA TABLICE": Beograđanin IZGOREO zbog OVOGA, drami NIJE BILO KRAJA!

Jedan Beograđanin je dobio kaznu u Grčkoj zbog pogrešnog parkiranja, a Grci za isti prekršaj nisu kažnjeni prema njegovim rečima

Objavljeno:

Sezona je godišnjih odmora, Srbi su tradicionalno najviše u Grčkoj, ali jedan Beograđanin će zbog ovogodišnjeg incidenta dobro da razmisli da li će i sledeće godine doći u ovu zemlju u kojoj letuje celu deceniju unazad. On godinama letuje u mestu Agios Nikolaos i nikada ranije nije imao problem sa parkiranjem, sve do sada.

Njemu je policija skinula tablice zbog lošeg parkiranja. Kako on kaže, uvek parkira na istom mestu s obzirom da godinama letuje u istom mestu.

"Izgubio sam dva sata vozeći se iz jednog mesta u drugo. I to na ćerkin rođendan, propalo nam je letovanje. Čim sam video da nema tablica, otišao sam u policijsku stanicu i video sam svoje tablice na stolu. Tražio sam da mi ih vrate", rekao je Beograđanin.

Policajac u stanici mu je rekao da ne može da mu vrati njegove tablice. Razlog je parkiranje na nedozvoljenom mestu i zato što policija nije mogla da prođe, dok Beograđanin tvrdi da je propisno parkirao i da je saobraćaj mogao normalno da funkcioniše.

Grčka / ilustracija
Grčka / ilustracijafoto: Facebook/Grčka info

Beograđanin je potom pitao zašto "policija ne dira grčka kola, a turistima se skidaju tablice". Policija mu je rekla da to nije njihov problem i da on kaznu mora da plati.

Kazna iznosi 20 evra i Beograđanin je morao da plati ovu kaznu u pošti. Tamo je novi problem nastao.

"Ispostavilo se da pošta ne radi, pa sam morao da vozim 20 kilometara dalje u Nikiti, pa da se vraćam u policijsku stanicu. Tamo sam morao da popunjavam upitnik. Inače u Grčkoj tablice vraćaju tek nakon 20 dana od momenta plaćanja kazne, pa sam morao da dam izjavu da danas krećem za Srbiju da bi mi ih vratili po hitnom postupku", kazao je on i istakao da nije problem u visini kazne, već u činjenici da je izgubio dva sata u celoj proceduri i to na rođendan ćerke.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.