AKO STE KRENULI AUTOMOBILOM NA MORE, VEŽITE POJAS: Grčka policija u ovom mestu piše RIGOROZNE KAZNE!
Granica, Foto: Printscreen/Twitter/@nexta_tv

vodite računa!

AKO STE KRENULI AUTOMOBILOM NA MORE, VEŽITE POJAS: Grčka policija u ovom mestu piše RIGOROZNE KAZNE!

Nećete uštedeti samo na novcu, već možete da sačuvate i svoj i živote svoje porodice, pošto vas očekuje duga i naporna vožnja.

Objavljeno:

Grčka policija na izlazu iz te zemlje, desetak kilometara pre graničnog prelaza Evzoni, zaustavlja svaki automobil i naplaćuje kazne za različite prekršaje, navodi se u objavi na popularnoj Fejsbuk stranici "Live from Greece".

"Možda nekome može da pomogne, desetak kilometara pre Evzonija i izlaza iz Grčke policija zaustavlja skoro svaki automobil i naplaćuje različite kazne, mi smo prošli sa 50 evra kaznom zanevezan pojas na zadnjem sedištu. Platili na granici i prešli bez problema, ali naravno bilo bi bolje bez kazne...", navodi se u objavi koja je u međuvremenu dobila više od sto komentara.

Među tim brojnim komentarima bilo je onih koji su se zahvalili zbog upozorenja, ali i onih koji smatraju da je vezivanje pojasa na zadnjem sedištu normalna stvar, baš kao i kazna za nepoštovanje tog pravila.

Naravno, dosta je i onih koji "ne razumeju" zašto se mora vezivati pojas na zadnjem sedištu, ali njima je najbolje odgovorio jedan od komentatora: "Nikada nisam razumeo ljude koji ne vezuju pojas pozadi... Valjda misle da zakoni fizike vaze samo za prednja sedišta."

Uglavnom, ukoliko se vraćate iz Grčke poštujte saobraćajne propise i pravila. Nećete uštedeti samo na novcu, već možete da sačuvate i svoj i živote svoje porodice, pošto vas očekuje duga i naporna vožnja.

Bonus video:

03:50

STRANCI U SRBIJI DIVLJAJU U SAOBRAĆAJU?! Advokat otkrio da li za strane državljane važe iste kazne kao za naše

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.