DEČIJI HEROJ IZ PRIJEPOLJA NAPRAVIO JEDINO KUPALIŠTE: Odluku doneo preko noći pa ušao u korito MILEŠEVKE! (FOTO)
Kupalište u Prijepolju, Foto: RINA

SVA KAST!

DEČIJI HEROJ IZ PRIJEPOLJA NAPRAVIO JEDINO KUPALIŠTE: Odluku doneo preko noći pa ušao u korito MILEŠEVKE! (FOTO)

Za Suada gradjani Prijepolja imaju samo reči hvale i brojne njegove akcije pozdravljaju sa "bravo majstore", učestvujući koliko ko može

Objavljeno:

U vrelim letnjim danima, kada ne samo stariji građani, već i oni najmladji traže kutak kako bi se rashladili građane Prijepolja zateklo je iznenađenje, kada je preko noći njihov sugrađanin Suad Memović odlučio da napravi svojevrsno kupalište i tako postao heroj mnogim mališanima. On je u najlepšem delu grada Vakufu, zasukao rukave i zagazio duboko u korito reke Mileševke kako bi im napravio oazu za predah.

- On je neumoran i vredan čovek, ovo nije njegova prva akcija, ali svakako za naše najmladje najlepša stvar koja se trenutno dešava u Prijepolju. Prijepolje nema gradski bazen ili kupalište na otvorenom, a on je sa grupom prijatelja pokrenuo akciju gradnje brane gde će se deca rashladjivati - kazao je njegov sugradanin Kemal za agenciju RINA.

1 / 3 Foto: RINA

Za Suada gradjani Prijepolja imaju samo reči hvale i brojne njegove akcije pozdravljaju sa "bravo majstore", učestvujući koliko ko može.

- On je i za gradnju brane uspeo da nadje sponzore pomoću kojih je kupio gradjevinski materijal. Da je postao miljenik dece pokazuje i izgradjen dečiji park "Narodnih heroja" u centru ove opštine za koji je on bio inicijator, a danas je to omiljeno mesto za okupljanje i igranje. Za njegove ideje imali su sluha i nadležni koji su sve to sproveli u delo - dodao je Kemal.

02:47

UREĐUJE SE KUPALIŠTE U SREMSKOJ MITROVICI: Peščana plaža i teretana na otvorenom - Evo šta vas sve očekuje predstojeće sezone!

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.