"MI MLADI SMO CELU NOĆ NA 'ĐAVI, A DANJU..." U novosadskoj zgradi osvanula ŠOK MOLBA, komšije će POBESNETI (FOTO)
Zgrada, Foto: Aleksa Petrović

komentari su tek hit

"MI MLADI SMO CELU NOĆ NA 'ĐAVI, A DANJU..." U novosadskoj zgradi osvanula ŠOK MOLBA, komšije će POBESNETI (FOTO)

Tinejdžeri uputili komšijama neobičnu molbu

Objavljeno:

Exit festival u Novom Sadu je završen, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz jedne zgrade na kojoj su tinejdžeri zamolili komšije iz zgrade da budu tihi u toku dana i da ne prave buku dok oni spavaju nakon ludovanja cele noći.

U nedelju 9. jula je završen ovogodišnji Exit festival, navodno poslednji u Novom Sadu jer bi od sledeće godine trebalo da se održava u Beogradu, a na društvenim mrežama je osvanula hit fotografija iz jedne zgrade. Na oglasnoj tabli u jednoj stambenoj zgradi u Novom Sadu je osvanula poruka na papiru na kojoj je upućena molba stanarima zgrade da ne prave veliku buku u toku dana dok mladi spavaju nakon burne noći na festivalu koji je tradicionalno održan na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Drage komšije, kao što znate, u našem gradu počeo je Exit festival što znači da smo mi mladi celu noć na ‘đavi‘ (sleng za Petrovaradinsku tvrđavu), a danju spavamo. Zato vas jako MOLIMO da u toku dana budete što tiši, da ne lupate i da ne dozvolite psima da laju. Hvala", stoji u poruci na papiruku koju je okačila jedna ženska osoba.

Exit festival postoji od 2000. godine, od tada je postao planetarno popularan festival na kojem su bile mnoge svetske zvezde, čak i po više puta dosad. Poznato je da je dominantna mlađa publika, pa je zbog toga i nastala ovakva molba u Novom Sadu u jednom naselju.

Bonus video:

02:31

PARAĆINCU KOJI JE PAO S PETROVARADINSKE TVRĐAVE DANAS OPERIŠU KIČMU! Doktor Nikolić (UC Novi Sad): Rano je prognozirati, ali...

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.