"PRESREĆNI SMO ŠTO NAM SE VRATILO DETE": Oglasila se majka pronađene devojčice (14) za kojom se TRAGALO 9 dana!
E.J., Foto: Nestali Srbija

Policija istražuje slučaj

"PRESREĆNI SMO ŠTO NAM SE VRATILO DETE": Oglasila se majka pronađene devojčice (14) za kojom se TRAGALO 9 dana!

Još uvek nisu poznate okolnosti i detalji devojčicinog nestanka i kako je stigla do Beograda

Objavljeno:

Majka E. J. (14) iz Ćuprije, koja je juče pronađena nakon 9 dana potrage, priča za "Blic" da su presrećni i da im je sada najvažnije da su ponovo sa svojom ćerkom!

Podsetimo, E.J. (14) je nestala u noći između srede i četvrtka prošle nedelje kada je napustila kuću. Policija je intenzivno tražila devojčicu, ali nijedan trag nije bio uspešan. Sve do sinoć kada su policijski službenici pronašli devojčicu u jednom stanu u Beogradu.

Emilija Jovanović
foto: Nestali Srbija

"Policija istražuje slučaj"

Devojčica je navodno bila u stanu kod dečka, ali tu informaciju porodica nije potvrdila za "Blic".

- Najvažnije je da je ona živa i zdrava, da je nepovređena. Policija istražuje slučaj, sada ne možemo da kažemo ništa više. Presrećni smo, samo da nam se naše dete vratilo. Ne znamo još ništa šta se desilo, to je na policiji da utvrdi - rekla je Nataša, majka devojčice.

Devojčica je pronađena u stanu na Paliluli kod Z.K. (20).

- Komšije prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z.K. (20) - rekao je izvor "Blica".

Još uvek nisu poznate okolnosti i detalji devojčicinog nestanka i kako je stigla do Beograda.

Podsetimo, porodica je danima unazad objavljivala potresne apele, a nakon što devojčice nije bilo danima postali su očajni. Srećom, ona je pronađena živa i zdrava.

"Iskrala se iz kuće i nestala"

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.

Devojčica te noći nije ponela telefon sa sobom, što je bila otežavajuća okolnost za nadležne organe i potragu za E.M. (14)

Bonus video:

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

(Espreso / Blic, Sofija Bogosavljev)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.