IZAŠLA JE DOK SMO SPAVALI, KAMERA JU JE SNIMILA BAŠ NA OVOM MESTU: Porodica nestale Emilije otkrila sve detalje
Nestala Emilija Jovanović, Foto: Google maps, Društvene mreže

potraga u toku

IZAŠLA JE DOK SMO SPAVALI, KAMERA JU JE SNIMILA BAŠ NA OVOM MESTU: Porodica nestale Emilije otkrila sve detalje

Nataša Jovanović, majka nestale devojčice, za Espreso je ispričala da Emilija nije ranije nestajala, ali da je sama usred noći izašla iz kuće

Objavljeno:

Četrnaestogodišnja Emilija Jovanović iz Ćuprije nestala je u noći između srede i četvrtka kada je izašla iz porodične kuće. Od tog trenutka, već punih sedam dana nema ni traga, ni glasa od devojčice.

Neutešni roditelji svakodnevno tragaju za ćerkom, policija je odmah obaveštena čim su primetili da Emilije nema, međutim, čini se kao da sve tapka u mestu.

Nataša Jovanović, majka nestale devojčice, za Espreso je ispričala da Emilija nije ranije nestajala, ali da je sama usred noći izašla iz kuće, pa čak ne znaju ni šta je imala na sebi.

"Ona je izašla iz kuće dok smo spavali, nismo videli šta je obukla, ali posle kad smo pregledali stvari pretpostavljamo da je nosila sivu trenerku i crni duks. Čekala je da mi zaspimo i izašla, ne znamo čak ni kada je tačno otišla", priča nam majka kroz suze.

Nestala Emilija Jovanović
Nestala Emilija Jovanovićfoto: Nestali Srbija

Mediji pisali su da je Emilija Jovanović (14) poslednji put viđena kako ulazi u nekakav automobil što je majka u razgovoru sa nama demantovala!

"Nije tačno da je ušla u automobil, ne znam odakle te informacije. Poslednji put je viđena u Filipa Višnjića u Ćupriji, to je vrlo blizu naše kuće, kamera je snimila kako ulazi u tu ulicu i odatle joj se gubi svaki trag", kaže nam Nataša.

Kako kaže majka nestale Emilije, policija je ispitala sve njene drugare i nijedno dete ne zna apsolutno ništa!

"Ne postoji nijedan trag od početka istrage, od dece niko ništa ne zna. Više ne znam šta da mislim niti na šta da sumnjam. Ona je imala jednu simpatiju, družili su se, ali i on je dete ispitan i ništa ne zna", priča Nataša Jovanović za Espreso.

Nataša je na svom Fejsbuk profilu podelila potresnu poruku u kojoj poziva ćerku da se vrati kući!

"Ema ćerko ako vidiš ovu objavu javi se majci da znam da si dobro, tata, mama i brat tvoj molimo te da se vratiš kući. Mnogo nam nedostaješ, sve će biti dobro samo nam se vrati", napisala je majka.

Majka najsnažnije apeluje na građane da pomognu u potrazi

Građani Ćuprije su dali podršku porodici i organizovali zajedničke potrage za Emilijom. Majka nestale devojčice je ranije zamolila i da meštani provere svoje vikendice u Ćupriji i okolini.

"Pažnja! Molim sve dobre ljude da dođu na uglu Ulice Filipa Višnjića i bulevara! Krećemo kao grupa građana u potragu za Emilijom", napisala je u ponedeljak Nataša na društvenim mrežama.

Svakog dana u Srbiji nestane četvoro dece

Prema zvaničnim podacima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za proteklu 2022. je objavljen nestanak 1.801 punoletnog lica, dok je broj obustavljenih potraga 1.620. Istovremeno ukupan broj objava za nestalim maloletnim licima bio je 1.523, a broj obustavljenih potraga 1.518. To znači, da svakog dana nestane više od pet odraslih i više od četvoro maloletnih osoba.

I prema statistici Registra nestalih iz 2022. godine je jasno da je reč o jezivo velikom broju. I dalje kao nestali vodi se 27 lica, pronađenih koji, nažalost, nisu među živima je 22 i pronađenih živih je 25 lica. Najmlađi u Srbiji o kojima se dugo ništa ne zna su Biljana Đorić, Barbara Vitez, Eleonora Arežina i drugi čije porodice žive neizvesnost svakog dana i svake noći već godinama!

Bonus video:

00:12

Potraga se nastavlja od Pančevačkog mosta do Zemuna za trojicom prijatelja koji su nestali

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.