PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA IZ ĆUPRIJE! Evo gde se NALAZILA
Emilija Jovanović i, Foto: Nestali Srbija

OKONČANA POTRAGA

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA IZ ĆUPRIJE! Evo gde se NALAZILA

Četrnaestogodišnja Emilija Jovanović iz Ćuprije nestala je u noći između srede i četvrtka prošle nedelje kada je izašla iz porodične kuće

Objavljeno: 21:26h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz Ćuprije čiji je nestanak prijavljen 13. aprila u PU u Jagodini.

Ona je pronađena nepovređena u jednom stanu.

U saradnji sa nadležnim organima policija nastavlja rad u vezi sa ovim slučajem.

Podsetimo, četrnaestogodišnja Emilija Jovanović iz Ćuprije nestala je u noći između srede i četvrtka prošle nedelje kada je izašla iz porodične kuće.

Nataša Jovanović, majka nestale devojčice, za Espreso je ispričala da Emilija nije ranije nestajala, ali da je sama usred noći izašla iz kuće, pa čak ne znaju ni šta je imala na sebi.

"Ona je izašla iz kuće dok smo spavali, nismo videli šta je obukla, ali posle kad smo pregledali stvari pretpostavljamo da je nosila sivu trenerku i crni duks. Čekala je da mi zaspimo i izašla, ne znamo čak ni kada je tačno otišla", rekla nam je njena majka kroz suze.

Mediji pisali su da je Emilija Jovanović (14) poslednji put viđena kako ulazi u nekakav automobil što je majka u razgovoru sa nama demantovala!

"Nije tačno da je ušla u automobil, ne znam odakle te informacije. Poslednji put je viđena u Filipa Višnjića u Ćupriji, to je vrlo blizu naše kuće, kamera je snimila kako ulazi u tu ulicu i odatle joj se gubi svaki trag", rekla nam je Nataša.

Emilija Jovanović
Emilija Jovanovićfoto: Nestali Srbija

Kako je rekla majka nestale Emilije, policija je ispitala sve njene drugare i nijedno dete ne zna apsolutno ništa!

"Ne postoji nijedan trag od početka istrage, od dece niko ništa ne zna. Više ne znam šta da mislim niti na šta da sumnjam. Ona je imala jednu simpatiju, družili su se, ali i on je dete ispitan i ništa ne zna", rekla je Nataša Jovanović za Espreso.

Nataša je na svom Fejsbuk profilu podelila potresnu poruku u kojoj poziva ćerku da se vrati kući!

"Ema ćerko ako vidiš ovu objavu javi se majci da znam da si dobro, tata, mama i brat tvoj molimo te da se vratiš kući. Mnogo nam nedostaješ, sve će biti dobro samo nam se vrati", napisala je majka.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.