VOZAČ gradskog prevoza izbacio ROMKINJU S BEBOM iz autobusa!
Foto: Zorana Jevtić

Šta vam sad Romi smetaju?

VOZAČ gradskog prevoza izbacio ROMKINJU S BEBOM iz autobusa!

Status jedne studentkinje na Fejsbuku izazvao je veliku polemiku na temu da li treba zabraniti prosjačenje u gradskom prevozu
Objavljeno: 14:07h

Ovo su neki komentari koji su se pojavili:

- Podržavam da je zabranjeno i nisam za to da se prosjači, ali ne podržavam da je morao pred narodom da je obruka i da se ponosi time. Mogao je to i na lep način, kad je video da ulazi i da je odmah rekao da izađe napolje. Zakonom je propisano da se ne prosjači, pa se to kao i poštuje, a nažalost nije zakonom propisano za diskriminaciju, pa to i iskorištavate svaku priliku. Ajde ljudi, budite više tolerantniji.

- Isto kao i busu, tako i u kafićima ili bilo gde već treba da se zabrani prosjačenje. Jako je ružno dok jedeš ili piješ kafu da te uznemiravaju ili u busu. Ja plaćam kartu a oni se voze za dž, još uznemiravaju…

foto: Nebojša Mandić

- Uaaaaa fašisti… Šta vam sad Romi smetaju??? Ne smete sve Rome nazivati lopovima… Još jednom uaaa vam GA fašisti…

- Ok, pošto se može desiti i Romkinja sa bebom kojoj je zaista potreban prevoz i koja ne prosjači. Zato sam i napisao, ako je bilo cigansko prosjačenje – ok što je izbačena, ako je u pitanju regularna upotreba GSP-a od strane Romkinje, onda je on ispao idiot. Razjašnjeno.

- Iskreno, ako su fini i nakon što odbijem nastave dalje normalno ne uznemiravajući me, ne smeta mi. Mnogo više mi smeta jedna narkomančina koju sam zimus viđao u Ruzveltovoj u 27-ici, sve kulturno pita, kad kažeš ne, krene da se svađa i da te psuje. Takve bih bez zezanja pod mač.

Bonus video:

EspresoTviter: Milica Todorović čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.