VOZAČ gradskog prevoza izbacio ROMKINJU S BEBOM iz autobusa!
Foto: Zorana Jevtić

Šta vam sad Romi smetaju?

VOZAČ gradskog prevoza izbacio ROMKINJU S BEBOM iz autobusa!

Status jedne studentkinje na Fejsbuku izazvao je veliku polemiku na temu da li treba zabraniti prosjačenje u gradskom prevozu
Objavljeno: 14:07h

Neretko se dešava da u gradski prevoz ulaze prosjaci i da tu prosjače. Status jedne studentkinje na Fejsbuku izazvao je veliku polemiku na temu da li treba zabraniti prosjačenje u gradskom prevozu. Ona je podelila zanimljivu priču iz autobusa 88 koji povezuje Železnik i Zemun.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je na Fejsbuk okačila poruku:

– Danas sam se vozila u 88, ulazi neka Romkinja sa bebom. Vozač zatvorio vrata, vozio 2 sekunde i stao. Otvara vrata i preko mikrofona kaže - U autobusu je zabranjeno prosjačenje, izlazite napolje. I izašli su – napisala je devojka i dodala da ona odobrava i podržava postupak šofera - Da li odobravate njegov postupak? Jer ja definitovno da!

NIKAKO NIJE VOLEO OVAJ GRAD! Tito je samo jednom došao u zvaničnu posetu, i DESIO SE PEH!

foto: Print Screen Facebook

Njena izjava na Fejsbuku je izazvala lavinu komentara i naišla i na osude, ali i na podršku. Mnogi su branili one koji se nalaze na egzistencijalnom dnu bez obzira na to koje su vere ili nacije, dok su pojedini protiv bilo koje vrste uznemiravanja i zalažu se za zabranu prosjačenje na svim javnim mestima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.