NIKAD VIĐENA FOTKA GIŠKE I JOKSA NAKON NAJŽEŠĆE TUČE 90-ih! Poziraju sa Branom Mićunovićem nakon 60 minuta SUROVIH BATINA! (FOTO)
Foto: Printscreen, Facebook / Legende devedesetih

o ovoj ferci se i dalje priča

NIKAD VIĐENA FOTKA GIŠKE I JOKSA NAKON NAJŽEŠĆE TUČE 90-ih! Poziraju sa Branom Mićunovićem nakon 60 minuta SUROVIH BATINA! (FOTO)

Jokso je bio poznat kao jedini čovek koji je smeo da stane Giški na crtu...
Objavljeno:

Jokso je bio poznat kao jedini čovek koji je smeo da stane Giški na crtu.

Njihovu čuvenu ferku u naselju Zlatica kod Podgorice su gledali između ostalih Brano, Arkan i Gidra. Borba je trajala sat vremena i završena nerešenim rezultatom nakon čega su jedan drugom pružili ruku i izljubili se kao braća.

Svi znate za Đorđa Božovića Gišku: Ovo je njegov poslednji govor, ubrzo potom je ubijen! (VIDEO)

Navodno postoji snimak tuče koji se nalazio kod Ratka Đokića, Joksovog prijatelja iz švedskog podzemlja koji je ubijen 2003. u Stokholmu. Svi se pitaju gde je taj legendarni video, ali još uvek ga niko nije objavio...

Dragan Joksović Jokso je ubijen 4. februara 1998. godine u foajeu stokholmskog hipodroma Solvala. Dvadesetogodišnji Finac Jan Raninen, unajmljeni narkoman pucao je Joksi s dva metka u glavu. Kažu da je bio jedini čovek za kojim je Arkan plakao.

Bili su strah i trepet, a onda ih je pojeo MRAK! Ovo je groblje na kom počivaju KNELE i ekipa iz 90-ih! (FOTO) (VIDEO)

Dragan Joksović Jokso, bio je kum jugoslovenkog podzemlja u Švedskoj. Zbog tamošnjeg vrtoglavog uspeha zvali su ga Veliki Jokso ili Jokso Div. Koliko je bio popularan govori podatak da se čak pojavljuje u spotu za švedsku pesmu Evrovizije ’86.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.