NIKAD VIĐENA FOTKA GIŠKE I JOKSA NAKON NAJŽEŠĆE TUČE 90-ih! Poziraju sa Branom Mićunovićem nakon 60 minuta SUROVIH BATINA! (FOTO)
Foto: Printscreen, Facebook / Legende devedesetih

o ovoj ferci se i dalje priča

NIKAD VIĐENA FOTKA GIŠKE I JOKSA NAKON NAJŽEŠĆE TUČE 90-ih! Poziraju sa Branom Mićunovićem nakon 60 minuta SUROVIH BATINA! (FOTO)

Jokso je bio poznat kao jedini čovek koji je smeo da stane Giški na crtu...
Objavljeno:

Epoha devedesetih kao da se lagano vraća. Svakodnevni incidenti, sukobi narko klanova i onih iz kriminalnih voda, postali su sve učestaliji. Iako ne previše srećan period, na mnoge su devedesete i njihovi likovi ostavili značajan trag.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na Instagram i Fejsbuk stranici Legende devedesetih, svakodnevno se objavljuju fotografije svih onih koji su se na ovaj ili onaj način "istakli" tih godina na mafijaškom asfaltu.

OVAKO LEGIJA GRMI U NOĆNIM KLUBOVIMA! Nikad viđene fotke kralja podzemlja! (FOTO)

Fotografija objavljena pre samo nekoliko dana potpuni je šok, i do sada nikad viđena! Naime, na fotografiji su Brano Mićunović, Đorđe Božović Giška i Dragan Joksović Jokso.

Na fotografiji se može videti da Jokso i Giška imaju masnice po licu, dok je na Mićunovićevom licu blagi smešak. Fotografija je nastala posle čuvene fer tuče između Giške i Joksa.

Neviđene, NIKAD OBJAVLJENE, slike KRIMI EKIPE iz 90-ih! Oni su bili PRAVA VLAST U SRBIJI! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.