SLAVOLJUB, LEGENDA SLAGALICE EKSLUZIVNO: Kako su me naterali da učestvujem u Slagalici i istina o mojoj ljubavi prema voditeljki! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ćivot is back!

SLAVOLJUB, LEGENDA SLAGALICE EKSLUZIVNO: Kako su me naterali da učestvujem u Slagalici i istina o mojoj ljubavi prema voditeljki! (VIDEO)

Od ljubavi prema poznatoj voditeljki Danijeli Pantić, preko toga kako je završio u "Slagalici", pa do sadašnjeg "statusa"...sve nam je otkrio!
Objavljeno:

- Ona je prema meni bila onako...fina. Nikad je nisam upoznao pre toga. Nisam kontaktirao sa njom lično. Javnost je napravila celu priču od toga, a možda je i UDBA učestvovala u svemu.

Šta je sa pesmama koje ste joj pisali?

- Pisao sam i za Oliveru Kovačević. "Oliveru mnogo volim, i za nju se Bogu molim. Slavoljub Petrović dara će mi dati, da jednog dana postane mati. Rodiće mi sinove ko zlato, po Srbiji da počiste blato "...

Pomenuli ste da je UDBA umešana u dosta stvari. Na šta tačno mislite?

- Oni su me proglasili da sam paranoik. Bio sam kod lekara i svi su mi rekli da sam zdrav. Sada tužim firmu...

Hajdemo na vedruje teme...Da li ste vi danas zaljubljeni?

- Paaa, nisam - govori nam kroz osmeh.

foto: Prinstcreen

- Za sada nemam nikakvu ozbiljnu ljubav. Drugačije je na selu...

O tome ko je Slavoljubu pisao, ali kome je i on pisao (iako nam na početku nije priznao) ali i o uvredljivim porukama, Danijeli, Oliveri, ponovnom učešću u Slagalici, ali i mnogo zanimljivijim stravima pogledajte u video snimku.

Ipak nećemo sve odmah da vam otkrivamo ;)

(D.Č.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.