SLAVOLJUB, LEGENDA SLAGALICE EKSLUZIVNO: Kako su me naterali da učestvujem u Slagalici i istina o mojoj ljubavi prema voditeljki! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ćivot is back!

SLAVOLJUB, LEGENDA SLAGALICE EKSLUZIVNO: Kako su me naterali da učestvujem u Slagalici i istina o mojoj ljubavi prema voditeljki! (VIDEO)

Od ljubavi prema poznatoj voditeljki Danijeli Pantić, preko toga kako je završio u "Slagalici", pa do sadašnjeg "statusa"...sve nam je otkrio!
Objavljeno:

Legenda popularnog kviza "Slagalica" i ime koje ste sigurno čuli barem jednom do sada - Slavoljub Petrović bio je gost naše redakcije i specijalno za nas otkrio sve ono što do sada nikome nije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od ljubavi prema poznatoj voditeljki Danijeli Pantić, preko toga kako je završio u "Slagalici", pa do sadašnjeg "statusa"...sve nam je otkrio.

Pogledajte video:

Slavoljub je u žižu javnosti dospeo kada je u kvizu ušao u minus, a na društvenim mrežana dobio je nadimak "Pola čovek, pola dalje".

Međutim, da je tada preovladala samo trema, dokazao je upravo kod nas, kada je ponovo zaigrao Slagalicu i...podsetićemo vas kako je tada bilo:

VRATIO SE LEGENDA SLAVOLJUB: Posle 6 godina, PONOVO JE IGRAO SLAGALICU, evo kako je prošao! (VIDEO)

foto: Printscreen/Youtube/TV Biseri, Printscreen/Facebook/ Slavoljub Petrović

Sada se, međutim, Petrović lepo pripremio, pa ga nisu omele ni kamere ni naša pitanja. A bilo ih je dosta.

Šta vas je navelo da se prijavite u Slagalicu?

- Ljudi koji su radili na televiziji pravili su pritisak na mene. Odbijao sam da učestvujem, jer sam bio nepripremljen. Ali, pošto sam bio politički aktivan, hteo sam da me primeti opozicija, ali i pozicija.

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Srbija vas pamti zbog treme koju ste imali u kvizu, ali i zbog vaše ljubavi prema poznatoj voditeljki Danijeli Pantić. Da li ste još uvek zaljubljeni u nju i kakav je vaš odnos?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.