OBIŠLI SMO RADOVE NA TRGU REPUBLIKE: Pitali smo građane kako im se dopada, znamo i kad će Trg biti otvoren (VIDEO)
Trg republike, Foto: Espreso.co.rs

OTVARANJE USKORO

OBIŠLI SMO RADOVE NA TRGU REPUBLIKE: Pitali smo građane kako im se dopada, znamo i kad će Trg biti otvoren (VIDEO)

Espreso prenosi današnju atmosferu

Objavljeno:

Radovi na Trgu republike uskoro će biti završeni. Oni koji zbog gužve biraju da izbegnu ovaj deo grada nisu bili u prilici da vide kako ovih dana izgleda centar prestonice.

Espreso.co.rs je odlučio da prenese današnju atmosferu i pita građane šta misle na ovu temu.

foto: Espreso

''Jedva čekam da vidim kako će sve ovo izgledati. Posebno se radujem jer se radi o slici Beograda koju šaljemo u svet, ali koja će značiti i nama, običnim ljudima ovde. Meni više smetaju ove vrućine nego sami radovi i ne znam kako je ljudima koji rade svakog dana na Suncu'', rekla nam je jedna starija Beograđanka.

foto: Espreso

Ipak, nisu svi građani oduševljeni radovima: ''Radim u blizini Trga i nervira me što mi umesto pet minuta treba petnaest dok zaobilazim radove i provlačim se kroz gužvu. Nadam se da će ovo uskoro biti završeno'', požalio se mladić.

Tokom današnje šetnje sreli smo i turistkinju iz Meksika koja nije znala o čemu je tačno reč, ali je kratko rekla: ''Vidim da je u toku renoviranje celog grada, pa verujem da Srbiji ide dobro''.

Otvaranje obnovljenog Trga republike planirano je za prvu nedelju septembra, kada će biti objavljen i program koji Narodno pozorište planira za novu sezonu.

Kako izgledaju radovi pogledajte ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.