SRBIN SMUVAO NAJBOGATIJU HRVATICU! O ovoj romansi bruji ceo Balkan!
Iva Todorić, Foto: Printscreen Instagram

UŽIVA NA JADRANU

SRBIN SMUVAO NAJBOGATIJU HRVATICU! O ovoj romansi bruji ceo Balkan!

Nakon što je u maju ove godine i službeno potvrdila kako se razvodi, sada je po prvi put snimljena u društvu novog muškarca

Objavljeno:

Iva Todorić, u javnosti poznatija kao 43-godišnja ćerka Ivice Todorića, godišnji odmor provodi krstareći Jadranskim morem, a uhvaćena je u popodnevnoj šetnji gradom Visom, u čijem je razgledanju uživala sama.

?#srculence #bankaljubavi

A post shared by ❤srculence#bankaljubavi? (@srculence___) on

Nakon što je u maju ove godine i službeno potvrdila kako se razvodi od 46-godišnjeg Hrvoja Balenta, sada je po prvi put snimljena u društvu novog muškarca. Naime, Ivu su uhvatili na Visu, gde trenutno pohađa predavanja motivacione govornice Ane Bučević, a društvo joj je na jahti pravio novi muškarac. Kako Story saznaje iz izvora bliskih porodici, reč je o mlađanom muškarcu iz Beograda, a par je navodno u vezi poslednjih godinu dana.

#sendinglove?

A post shared by ❤srculence#bankaljubavi? (@srculence___) on

Još početkom 2018. godine Iva Todorić je otkrila da joj je motivaciona govornica Ana Bučević promenila život, a nakon što je bila redovan gost na njenim predavanjima, ćerka Ivice Todorića ne propušta ni letovanja u organizaciji svoje prijateljice. Grupno letovanje, koje Bučević naziva Vortex Cruise, sedmodnevno je savetovanje na brodu za koje je prošle godine trebalo izdvojiti oko 2.000 evra, dok je ove godine cijena gotovo 2.300 evra.

Krstarenje je započelo 3. avgusta u Splitu, te između ostalog, uključuje posetu ostrvu Galešnjaku, Kornatima, Primoštenu, Visu, Hvaru i Bolu, te Braču, koji je zadnja tačka pre povratka u Split 10. avgusta.

❤#srculence #bankaljubavi #bankoflove

A post shared by ❤srculence#bankaljubavi? (@srculence___) on

Ana i Iva se poznaju već godinama, a prošle godine je Iva otkrila da je Bučević pomogla njenom čudesnom ozdravljenju pre sedam godina.

- Ja sam bila bolesna, imala sam bolesno srce. Nakon što sam čudesno ozdravila, promenila sam svoj život iz korena - rekla je tada Iva, kojoj je njena prijateljica i savetnica bila podrška i kada je prolazila kroz razvod s Hrvojem Balentom.

Bonus video

BRENA U 59. GODINI POKAZALA GAĆICE: Pevačica kao tinejdžerka na nastupu u Budvi!

(Espreso.co.rs/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.