GREJANJE U GSP NA PLUS 30? Da, dobro ste pročitali, danas smo se KUVALI u gradskom prevozu za sve pare (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

usijane konzerve voze po gradu

GREJANJE U GSP NA PLUS 30? Da, dobro ste pročitali, danas smo se KUVALI u gradskom prevozu za sve pare (VIDEO)

Umesto klime, građane dočekalo grejanje!

Objavljeno:

Vrućine su stigle u Srbiju!

Prethodne nedelje ličile su na sve osim na proleće, a često smo se nervirali zbog gotovo svakodnevnih kiša, grada i grmljavine. Ove nedelje došlo je do totalnog preokreta, pa je nova muka sugrađana - velika vrućina.

Na ulici gotovo da ne može da se diše, zbog čega Hitna pomoć ima pune ruke posla, a prema navodima RHMZ-a, muke stanovnika Srbije se tu neće zaustaviti.

Za kraj ove nedelje nas očekuje i više od 36 stepeni celzijusa, a mediji navode da će živa u termometru u nekim mestima dostići čak i 40 stepeni.

Najveća muka ipak je - gradski prevoz.

Prema navodima besnih sugrađana, pojedine gradske linije ne samo da nemaju klima uređaje koji omogućavaju pristojan transport od "tačke A do tačke B" , već idu u potpunu krajnost, pa umesto toga imaju grejanje!

Kako se na društvenim mrežama polemiše, pojedini autobusi postali su pravi pakao i mnogi pešaci se odlučuju da do posla, grada ili prodavnice idu pešice.

Linije 16, 17, 18, 23, 26, 37, 51, 52, 56, 57, 58, 85, 89 - jesu neke od onih koje u svojim redovima imaju "vrele autobuse".

Reporteri portala Espreso.co.rs provozalili su se nekim od ovih linija danas, i uverili se da stanje zaista jeste katastrofalno!

Samo jedan autobus na liniji 26 u koji smo ušli imao je klimu. Ostali su bili poput usijanih konzervi u kojima su temperature za padanje u nesvest.

Znojava lica, "bare" ispod pazuha, maramice i lepeze u rukama - samo su neki od svakodnevnih prizora u gotovo svakom drugom autobusu u Beogradu.

foto: Espreso.co.rs

Ogromne gužve na ulicama prestonice takođe izazivaju nervozu, koja pomešana sa nesnosnim vrućinama dovodi do ivice ludila!

foto: Espreso.co.rs

Objašnjenje za ovu pojavu možda postoji.

Prema navodima građana u prevozu, većina autobusa GSP-a je dotrajala i grejanje unutar samog autobusa omogućava dodatno hlađenje zastarelih motora.

Da nema toga, moguće je da ti autobusi uopšte ne bi ni funkcionisali.

Pitanje na koje pak objašnjenje ne postoji, jeste to, kako su ovakvi autobusi uopšte uspeli da prođu tehnički pregled?

BONUS VIDEO:

KUPANJE U JEZERU OKRUŽENOM PLANINAMA PREKRIVENIM SNEGOM! Toliko prelepo sve izgleda, da nećete moći da prestanete da mislite o ovom prizoru! (VIDEO)

(Espresor.s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.