NAPREDNJACI UPALI U OPŠTINU STARI GRAD: Nisu imali nikakve zahteve, samo slušaju govor!
SNS-ovci u SO Stari grad, Foto: Promo

Po naređenju?

NAPREDNJACI UPALI U OPŠTINU STARI GRAD: Nisu imali nikakve zahteve, samo slušaju govor!

Prisutni su i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, predsednica Skupštine opštine Stari grad Mila Popović, načelnik Uprave GO Stari grad Andrej Belingar kao i članovi Veća opštine Stari grad

Objavljeno:

Po naređenju večitog zamenika Vesić Gorana odbornici i članovi SNS-a su danas posle 16 časova upali u opštinu Stari grad, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine Stari Grad.

Nisu imali nikakve zahteve, a obezbeđenje ih je propustilo u Veliku salu opštine Stari grad gde gledaju govor predsednika opštine Marka Bastaća sa protesta #1od5miliona, kao i spotove o akcijama kojima opozicija skreće pažnju javnosti na sve besmislelne projekte ove kriminalizovane, nestručne i bahate gradske vlasti.

Prisutni su i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, predsednica Skupštine opštine Stari grad Mila Popović, načelnik Uprave GO Stari grad Andrej Belingar kao i članovi Veća opštine Stari grad.

- Ponašanje rukovodstva opštine Stari grad je sušta suprotnost svemu što gradski režim radi od kada je večiti zamenik Vesić Goran uzurpirao sve poluge vlasti. Naime, niko odbornike Srpske napredne stranke nije sprečavao da uđu u opštinu i niko nije pokušavao da izazove incidente u stilu večitog zamenika Vesića, piromana Simonovića i seksualnog predatora Jutke. Ovo je još jedan dokaz da je večiti zamenik Vesić Goran spreman na sve da bi izbegao svoju odgovornost. On laže da je počeo štrajk glađu, on zloupotrebljava žene zaposlene u gradskim službama u stilu Jutke, on komunalnu miliciju koristi kao lično obezbeđenje, on zida kafane bez dozvole, on omalovažava odbornike stranke u kojoj je trenutno, on maltretira Beograđane i uništava Beograd. On je večiti zamenik od koga građani traže samo jedno, ostavk - saopšteno je iz kabineta Opštine Stari Grad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.