ŠTETA OGROMNA POSLE UNIŠTAVANJA OGRADA NA TRGU: Vesić izneo podatke, a cifru su PAPRENE za popravku radova!
Goran Vesić, Foto: Espreso.co.rs

otkrivamo

ŠTETA OGROMNA POSLE UNIŠTAVANJA OGRADA NA TRGU: Vesić izneo podatke, a cifru su PAPRENE za popravku radova!

Vesić je najavio da će podneti tužbu za naknadu štete protiv Marka Bastaća, Branka Miljuša i NN lica, "pa će oni da plate lepo štetu koju su napravili"

Objavljeno:

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, predstavio je štetu koju su predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać i demonstranti napravili tokom uličnih akcija u okviru postojećih protesta "1 od 5 miliona".

- Austrijska kompanija Štrabag koja izvodi radove na rekonstrukciji Trga Republike dostavila nam je danas zahtev za naknadu štete koja je nastala tokom jučerašnjeg dana kada je grupa huligana predvođena Markom Bastaćem i Brankom Miljušem upala na gradilište i sprečavala radnike da rade.Iznos štete je 846.616,10 dinara - napisao je on i na Fejsbuk profilu.

On je konstatovao da nije pošteno da štetu plate građani Beograda.

- Podnećemo tužbu za naknadu štete protiv Marka Bastaća, Branka Miljuša i NN lica pa će oni da plate lepo štetu koju su napravili. Kada smo kod radova trenutno se izvode obimni radovi u centru Beča, odmah pored pešačke zone u ulici Kertner. Radovi se izvode neometano i tamo ne postoje divljaci poput Bastaća i Miljuša koji sprečavaju radove, napadaju radnike i uništavaju gradsku imovinu - poručio je Vesić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.