OPET MIRNO SPAVAM – Kako da se rešite STRESA I NERVOZE prirodnim putem?
Biljne kapi pomažu protiv stresa, Foto: Profimedia

biljne kapi

OPET MIRNO SPAVAM – Kako da se rešite STRESA I NERVOZE prirodnim putem?

BIO-TEO je samo posle jednog kompleta vratio u normalno stanje i osmeh na lice

Objavljeno: 09.04.2019. 16:01h
  • 11

Mladu J.B. zadesio je stres za stresom, nevolje su ostavile posledice po zdravlje s kojima se teško borila,pa je morala da zatraži pomoć lekara.

BIO-TEO je samo posle jednog kompleta vratio u normalno stanje i osmeh na lice.

-Bila sam izuzetno nervno napeta, lako planem, a što je najgore negativne misli su se samo rojile u mojoj glavi, a o spavanju nije bilo ni govora; pogotovo je noć bila duga i teška, jer koliko se god trudila da zaspim san nije dolazio na oči, nervoza je rasla, misli sve gore... A onda počinje lupanje srca i uznemirenost koju nisam mogla nikako da prekinem, jedino što mi je preostalo je da ustanem i da odustanem od sna. - tako govori J.B. i tvrdi da su joj ANTISTRES kapi BIO-TEO izuzetno brzo pomogle. -Već posle petnaest dana, znači kada sam prešla da uzimam po 15 kapi, nervoza je prosto nestala, na radost ukućana i moju, naravno, a 'crne' misli su prosto iščezle!

-Posebno sam se radovala dobrom snu, prestalo je lupanje srca, a najvažnije je što sam lakše počela da idem uzbrdo. Ranije sam mislila da nemam kondiciju- nastavlja Jelena svoju priču.

Naravno, ja imam i terapiju, i pijem lekove za anksioznost i nadam se da mi u skorije vreme više neće trebati, ali videću sa doktorkom šta preporučuje. Važno je da mi je mnogo bolje!

J.B. , 35, iz Kragujevca

Antistres – biljne kapi br. 33 – ZA UBLAŽAVANJE STRESA I UMIRENJE po ceni od samo 1100 din. možete poručiti pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima ili klikom OVDE.

Antistres biljne kapi
Antistres biljne kapi foto: Promo

Antistres biljne kapi br. 33 su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ), herbe kantariona (Hypericum perforatum), cveta lavande (Lavandula officinalis) i lista pitome nane (Mentha piperita).

✅ Ublažava nervnu napetost, nervozu i neurasteniju

✅ Smanjuje stres, razdražljivost, lupanje srca

✅ Otklanja nesanicu i glavobolju

✅ Ublažava psihosomatske bolesti

✅ Pomaže kod nervoznog stomaka

✅ Ublažava simptome PMS-a

✅ Ublažava meteorološku bolest

✅ Stabilizuje funkcije nervnog sistema

Napomena: prva bočica kapi se pije 30 do 45 dana, svaka sledeća 20 do 30. Mogu je koristiti i osobe koje piju lekove.

Antistres – biljne kapi br. 33 – ZA UBLAŽAVANJE STRESA I UMIRENJE po ceni od samo 1100 din. možete poručiti pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima ili klikom OVDE.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media