SAD KAD JE ĐILAS POSTAO VODEĆI NASILNIK I FAŠISTA, ŠTA JE MENI OSTALO? Obradović pohvalio Đilasov postupak na sednici Skupštine Beograda!
Foto: Fonet, Beta

solidariše se

SAD KAD JE ĐILAS POSTAO VODEĆI NASILNIK I FAŠISTA, ŠTA JE MENI OSTALO? Obradović pohvalio Đilasov postupak na sednici Skupštine Beograda!

Đilas je odgurnuo šefa poslaničke grupe SNS-a Aleksandra Mirkovića

Objavljeno:

Konstitutivna sednica Skupštine grada koja je održana juče, protekla je u poprilično burnoj atmosferi. Goran Vesić, Siniša Mali i Dragan Đilas, sve vreme su razmenjivali optužbe za pljačku i nenamensko trošenje sredstava iz budžeta grada.

Nakon što Đilasu nije bilo omogućeno da iznese repliku, on je prišao stolu za kojim sedi predsedavajući i govornici nameravajući da to, ipak, učini, pa je odgurnuo šefa poslaničke grupe SNS-a Aleksandra Mirkovića. Posle toga, većina opozicije je napustila sednicu.

Ovim povodom na svom Tviteru oglasio se lider Dveri Boško Obradović , podržavajući nastup kolege odbornika Dragana Đilasa, navodeći kako se uputio dverjanskim stazama iz republičke skupštine.

- Moram priznati da mi se dopao današnji nastup kolege i odbornika Đilasa u Skupštini grada Beograda. Krenuo je dverjanskim stazama iz republičke skupštine. Opoziciono jako i pravo u glavu vlasti. Međutim, sad kad je on preuzeo i postao vodeći nasilnik i fašista - šta je meni ostalo - napisao je Obradović.

Bonus Video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.