OVDE SE I ČAŠA VODE NAPLAĆUJE! Račun iz restorana ŠOKIRAO naciju, a sve to na PERIFERIJI BEOGRADA... (FOTO
Ručak u restoranu, Foto: Printscreen/Youtube/ omgfoodie

je li ovo moguće?

OVDE SE I ČAŠA VODE NAPLAĆUJE! Račun iz restorana ŠOKIRAO naciju, a sve to na PERIFERIJI BEOGRADA... (FOTO

U jednom lokalu na Kosmaju naplaćuju čašu vode

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se račun iz jednog restorana na Kosmaju, na kom stoji da je ukupan iznos 11.190 dinara.

Jelo se i pilo, bilo je tu svega i svačega, ali najviše pažnje privlači pretposlednja stavka.

Naime, kako se može videti na ovom računu, gostima je u restoranu naplaćena i čaša vode! Da, časa vode sa česme iliti popularna česmovača košta 40 dinara.

"Ćao, restoran na Kosmaju, pogledajte predzadnji red, čašu vode naplaćuju. U pitanju je klasična česmovača, da ne bude zabune", piše uz fotografiju računa.

Ono što su korisnici društvenih primetili je da čili sos i čaša vode koštaju isto, te su zbog toga mnogi pomislili da šankeri "toče vodu iz flaše".

"Možda je voda iz balona onih na aparatu, prohlađena", Voda sa česme nije za piće, sipaju vodu iz balona da ne bi naplaćivali flašice", glasili su komentari.

Bilo je mnogo i onih koji su stali u odbranu restorana i podržali naplaćivanje vode.

"Pa kad si platio račun 11.000 ne vidim zašto ti je problem i tih 40. Pa i oni tu česmovaču plaćaju. Sledeći put nemoj piti vodu i biće ti savršen život", jedan je od komentara.

Ipak je bilo više onih koji su ovaj potez restorana osudili.

"Pošto vidim neki kažu oni plaćaju tu vodu koju pijete, onda nek naplate i salvete pošto iste kupuju, a takođe i struju za usisavanje objekta pošto vi gazate tu, a neko treba posle da usisava. a troši se struja prilikom usisavanja.. Ne bih im više nikada ušao u lokal", "Realno su mogli da naplate vodu i tečnost za sudove sa kojom su oprali sve ove čaše i tanjire.. šta kakve ima veze", "Sledeći put ponesi svoju viljušku - da ne plaćaš kuver", bili su samo neki do komentara.

Oglasili se iz restorana

"Poštovani, da ste pitali u datom trenutku nekoga od zaposlenih zašto je to tako, vrlo rado bi Vam dali objašnjenje.

Naime, zbog čestih restrikcija vode leti restoran ima svoj rezervoar za skladištenje sanitarne vode. S tim da voda prolazi kroz taj deo uz pomoć hidrofora konstantno, a noću bude u samom rezervoaru ispravnost vode bude dodatno loša od već same loše procenjenosti vode (ljudi koji žive u okruženju to odlično znaju). Voda na čašu se služi iz aparata firme “Natura Knjaz Milos - Aqua una”, koji možete i sami ugledati u šanku čak i iz restorana ukoliko sedite u prizemlju.

Da li sam restoran profitira na toj čaši vode? Naravno, da ne. Jer svako ko zna prostu matematiku to može i sam da izračuna. Hvala Vam na poseti", stoji u komentaru koji je napisan sa profila restorana.

Bonus video:

00:33

Pun gas! Uroš Brkić postavio rekord staze Kosmaj

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.