IMA DVE ŽENE, JEDNA IMA RUŽIČASTU, A JEDNA ZELENU KOSU: Ali to NIJE SVE! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

čovek je otkačio

IMA DVE ŽENE, JEDNA IMA RUŽIČASTU, A JEDNA ZELENU KOSU: Ali to NIJE SVE! (FOTO)

Nisu svi oduševljeni njihovom vezom

Objavljeno: 09:22h

Džimi Silva (35) i Ćaća (32), zajedno su još od srednje škole, a upoznali su se preko zajedničke prijateljice uaprilu 2009. godine. Tri godine kasnije upoznali su Samer Peletije (25) i nakon toga odlučili su da započnu poligamsku vezu. Džimy je obe svoje devojke zaprosio na desetu godišnjicu njegove veze sa Ćaćom, to jest u aprilu 2019. godine, a u decembru su imali svoje venčanje kojim je njihov brak postao priznat, ali ne i pravno obavezujući. Njihovo venčanje koštalo je oko 1,4 miliona dinara, ali imali su dosta prepreka u planiranju, rekavši da je najveći problem bio što sve fabrike imaju pakete za bračni par od dve osobe.

Ipak, nisu svi oduševljeni njihovom vezom. Džimijeva porodica ne podržava njegovu poligamsku vezu, te su ga odbacili, a na venčanje mu je došao samo jedan bratić. "Moja porodica mi je najmanja podrška, oni su se uvek pretvarali da moja veza ne postoji. Prema meni se ponašaju kao da radim nešto pogrešno. što je stvarno tužno", rekao je u izjavi za britanski portal San.

Iako su oni u ozbiljnoj i predanoj vezi, u budućnosti planiraju uvesti još devojaka u njihovu poligamsku vezu. Džimi je rekao: "Trenutno imamo plan kupiti kuću i imati decu. I dalje smo vrlo otvoreni te ako pronađemo devojku koja nam se sviđa, upoznaćemo je s našim stilom života. Naša trenutna maštarija je da još jedna žena bude intimna sa svima nama u isto vreme."

Njihov trenutni cilj je poligamske veze prikazati kao nešto normalno i svakodnevno, a ne kao tabu teme koju svi izbegavaju. Takođe žele legalizovati poligamsko venčanje i učiniti ga službenim, a sebe smatraju normalnom vezom koja ima iste ciljeve poput običnih veza.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.