MLADOŽENJA ŽELI DA OTKAŽE VENČANJE ZBOG MLADINE SESTRE BLIZNAKINJE: Svi su ga osudili zbog OVE ISPOVESTI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA LI JE U PRAVU?

MLADOŽENJA ŽELI DA OTKAŽE VENČANJE ZBOG MLADINE SESTRE BLIZNAKINJE: Svi su ga osudili zbog OVE ISPOVESTI!

Objasnio je da je zabrinut zato što su verenica i njena sestra identične bliznakinje

Objavljeno:

Britanac (29) ispričao je na Reditu kako treba da se venča za osam nedelja, ali da razmišlja da otkaže svadbu nakon što je njegova 28-godišnja verenica rekla da želi svoju sestru bliznakinju za kumu.

- Da stvar bude bolja, za deveruše i kumu odabrala je duge bele haljine, a ja mislim da je to grozna ideja - napisao je, a prenosi Daily Mail.

Njena sestra nije ni trebalo da bude na venčanju jer je imala komplikovanu trudnoću, ali rodila je carskim rezom i sada je dobro pa ju je sestra izabrala za kumu.

Objasnio je da je zabrinut zato što su verenica i njena sestra identične bliznakinje pa se on boji da njihovih 400 gostiju neće znati ko je mlada na venčanju. Verenica je odmah odbila ideju da promeni haljine za deveruše i kumu.

- Odbila je i da joj moja sestra bude kuma jer kaže da su se videle samo dva puta u životu. Cela stvar mi nije prijatna. Zbog toga što će one sve biti u belom, imat ću osećaj kao da se ženim za sve njih pa i s njenom bliznakinjom. Odlučio sam da je to previše i rekao sam da se neću tako uopšte venčati - zaključio je, ali nije otkrio kako je cela situacija završila.

foto: Profimedia

U komentarima su napali mladoženju i rekli mu da je 'control freak', a mladoj su poručili da razmisli treba li se udati za njega.

- Zamisli da ti verenik želi izbaciti sestru s venčanja, osobu s kojom si najbliskija, s kojom si provela celi život i s kojom si odrasla i to za nekog kog jedva poznaješ, samo zato jer ga smeta što ste slične - zapitala se jedna od komentatorka.

Druga se pak nije mogla načuditi.

- Zar je ovo ozbiljno? Pa to je njena sestra bliznakinja. Bliznakinja! I onda je želi zameniti za svoju sestru? Ma beži - napisala je.

I ostali komentari su u sličnom tonu, a mnogi su verenici savetovali i da krene hitno tražiti drugog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.