TREBALO JE DA SE UDA, ONDA JOJ SE SVE SRUŠILO: Verenika uhvatila u prevari, a njena SESTRA je uradila nešto UŽASNO!
Sve joj se srušilo..., Foto: profimedia

ISPOVEST NESREĆNE MLADE

TREBALO JE DA SE UDA, ONDA JOJ SE SVE SRUŠILO: Verenika uhvatila u prevari, a njena SESTRA je uradila nešto UŽASNO!

Tragična priča...

Objavljeno:

Zamislite da ste do detalja isplanirali svoje venčanje, ali onda ste ga otkazali jer ste partnera uhvatili u preljubi.

U tom istom trenu, u vašoj nesreći, sreću bi potražila sestra koja bi preuzela datum venčanja i sve što je inicijalno trebao biti 'vaš veliki dan'

Upravo se taj scenario dogodio jednoj korisnici Reddita koja je u kategoriji 'Am I the Asshole' prepričala svoju priču i upitala komentatore da li je ispravno što je zabranila sestri da joj 'preuzme venčanje'.

Naime, njena sestra i roditelji već su javili porodici i prijateljima promenu plana, bez da su nesuđenu mladu uopšte pitali slaže li se s time. A njen odgovor na sve bio je 'ne', iako priznaje da joj je sestra jako pomogla u planiranju venčanja.

Objasnila je sestri da je prelomljena za takvo nešto, dok joj je druga tvrdila da bi trebala to učiniti kako bi iz ove tužne situacije izvukla nešto 'srećno i dobro'.

- I tvoja sestra i roditelji su užasno bezobzirni, ne verujem da sam ovo upravo pročitala - napisala je jedna korisnica Reddita.

- Tvoje sestra je htela besplatno venčanje! Reci im da otkazuješ sve jer si emotivno prenestabilna - kazao je komentator.

Treći je pak napisao da bi ideja bila koliko toliko korektna da su ženu pitali smeju li to učiniti prije nego što su javili drugima za promenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.