OVA MEDICINSKA SESTRA POSTALA JE HEROINA ČITAVE ZEMLJE: Malo ko bi bio spreman da uradi OVO! (VIDEO)
Kami Lorinc, Foto: Youtube printscreen

svaka čast!

OVA MEDICINSKA SESTRA POSTALA JE HEROINA ČITAVE ZEMLJE: Malo ko bi bio spreman da uradi OVO! (VIDEO)

Medicinske sestre obično pomažu svojim znanjem i brigom za pacijente. No, Kami je dečaku odlučila pomoći na “malo drugačiji” način

Objavljeno:

Osmogodišnji Brajden Auten bio je najobičnije dete koje voli rvanje.

Sve se promenilo kada se nakon jednog takmičenja počeo osećati loše. Završio je u dečijoj bolnici u amričkom gradu Milvoki gde su lekari otkrili da opasni virus napada njegovu jetru.

Bilo je jasno da dečak nema puno vremena, hitno mu je trebala transplantacija organa kako bi se uspio obraniti od virusa. Nije bilo lako naći donora, njegovi roditelji su se sve više bojali da se njihov sin neće izvući.

Međutim, tada se vest proširila do susedne bolnice u kojoj radi medicinska sestra Kami Loric, žena koja je zbog svog dobrog dela oduševila američku javnost.

Medicinske sestre obično pomažu svojim znanjem i brigom za pacijente. No, Kami je dečaku odlučila pomoći na “malo drugačiji” način.

– Umro bi, a mislim da to nije fer kad je reč o osmogodišnjem detetu – rekla je za kamere.

Naime, kad je čula za Brajdena i njegov problem, Kami je odlučila da donira deo jetre dečaku koji je hitno trebao pomoć.

Operacija je uspela, a dečak se oporavio. Čak se vratio i na svoje treninge, sve zahvaljujući medicinskoj sestri kojoj se zahvalio velikim zagrljajem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fokus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.