DEVOJČICA (14) ZATRUDNELA SA DEČAKOM (10)! Rešila je da iskoristi svoju popularnost NA OVAJ NAČIN
Trudna ruska 14-godišnja devojčica, koja tvrdi da je otac njenog nerođenog deteta 10-godišnji dečak, postala je internet influenserka, Foto: TODAY NEWS 247 / YOUTUBE

veoma popularna

DEVOJČICA (14) ZATRUDNELA SA DEČAKOM (10)! Rešila je da iskoristi svoju popularnost NA OVAJ NAČIN

Kada je vest o njenoj trudnoći obšla svetske medije, Daša je novostečenu slavu počela da koristi kako bi privukla pratioce na društvenim mrežama 

Objavljeno: 07.02.2020. 20:37h

Trudna ruska 14-godišnja devojčica, koja tvrdi da je otac njenog nerođenog deteta 10-godišnji dečak, postala je internet influenserka nakon što je vest o njenoj trunoći privukla veliku pažnju na društvenim mrežama.

Buduća majka, Daria Daša Sudnišnikova, pohađa sedmi razred u jednoj sibirskoj školi, dok navodni budući otac Ivan ide u četvrti razred. Devojčica je nedavno naunila 14 godina i imala je samo 13 godina kada je zatrunela.

Kada je vest o njenoj trudnoći obšla svetske medije, Daša je novostečenu slavu počela da koristi kako bi privukla pratioce na društvenim mrežama.

Lokalni mediji navode da učenica pokušava da unovči svoje naloge na društvenim mrežama kako bi postala influenserka, kao i da želi da sarađuje sa brendovima i sponzorima.

Darijina majka Elena navodno boluje od raka, ali je rešena da pobedi bolest kako bi bila tu za svoju trudnu ćerku.

Ivan i njegova majka Galina izjavili su da žele da budu deo bebinog odrastanja i podizanja.

- Nisam znala šta da kažem kad sam čula da će moj desetogodišnji sin postati otac. Mislim da on nije ni svestan šta se dogodilo. On je rekao da mu je Daria ponudila da imaju odnose, nisu koristili zaštitu i očito je da nisu shvatili kakve posledice mogu da budu - ispričala je Galina.

Bonus video:

(Espreso.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media