RODITELJI OVE DEVOJČICE SU BOGATI, ALI ONA IDE NA USVAJANJE: Zbog BOLESTI je ne žele, ceo život provela ZATVORENA!
Ceo život je u bolnici, Foto: Printscreen/Daily Mail

SKANDAL U RUSIJI

RODITELJI OVE DEVOJČICE SU BOGATI, ALI ONA IDE NA USVAJANJE: Zbog BOLESTI je ne žele, ceo život provela ZATVORENA!

Ovu devojčicu je, tokom svog boravka na klinici, retko posećivao od najuže porodice.

Objavljeno:

Nakon što su bogati roditelji petogodišnje devojčice odbili da plaćaju 12.300 funti (1.707.244 dinara) mesečno za njeno lečenje, sud je odredio da će devojčica biti data na usvajanje.

Sudija Natalija Karžavina rekla je kada je njena majka Tatjana Maksimova (44) za visoke troškove nege deteta optužila lekare koji su je spasili pošto je ona bila rođena pre vremena.

Karžavina je presudila da se Saša, koja nikad nije bila u parku ili videla svet van Klinike za majku i dete u Moskvi,usvoji ili smesti u sirotište.

Saša je prevremeno rođena 2014. godine i bila joj je potrebna intenzivna medicinska nega.

Nakon što se prošle godine rešila zdravstvenih problema, roditelji su nastavili da plaćaju njeno lečenje od 12.300 funti (1.707.244 dinara) mesečno kako bi ona tamo ostala.

Izvori bliski ovom slučaju navode da je roditelji nisu vodili van bolnice i retko su je posećivali osim ako su to od njih nije zahtevala služba za socijalni rad.

Majka devojčice Maksimova, je na sudu izjavila da se ona i dalje ne oseća dobro i da joj je bolje da je neguju medicinske sestre.

Advokat koji zastupa kliniku, Anatolij Klejmenov, rekao je da je majka oštro upozorila lekare da devojčicu ne vredi spašavati dodavši takođe reči majke prema kojima je bolnica odgovorna za to.

On je rekao da ju je, od jula 2017. godine, retko ko posećivao.

Kada je policija pokušala da kontaktira roditelje, Maksimovu i njenog muža biznismena Jurija Zinkina, oni su se preselili na drugu adresu.

Iz bolnice su saopštili da je majka želela da ostavi svoje dete zato što je bila u potrazi za poslom i primala hemoterapiju

Maksimova i Zinkin započeli su postupak razvoda, a imaju još troje dece koja žive u kući sa svojom majkom.

Sudija Karžavina je izjavila da će roditelji izgubiti svoje pravo na starateljstvo a devojčica od sada biti pod starateljstvom nadležne socijalne službe.

Roditelji nisu prisustvovali suđenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/DailyMail).


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.