OVA DEVOJKA JE UMRLA UŽASNOM SMRĆU: Preplašila je putnike aviona svojim postupkom! Ovo niko ne zna da objasi!
Alana Katland, Foto: Twitter printscreen

smrt na madagaskaru

OVA DEVOJKA JE UMRLA UŽASNOM SMRĆU: Preplašila je putnike aviona svojim postupkom! Ovo niko ne zna da objasi!

Alana je bila studentkinja Kembridža

Objavljeno: 13:36h

Pronađeno je telo britanske tinejdžerke koja je umrla nakon što je misteriozno ispala iz aviona iznad Madagaskara, potvrdile su vlasti u zemlji, dok policija istražuje da li se namerno bacila iz aviona.

19-godišnja studentkinja univerziteta u Kembridžu, Alana Katland, pala je iz malog aviona u zabačenoj regiji Anjajavi, 25. jula.

Policijski pukovnik D'i La Paik Ralaivaonari rekao je u sredu za CNN da su njeno telo u utorak pronašli lokalno stanovništvo i pripadnici sigurnosnih službi. Rekao je da se vodi istraga zašto je Katland pala iz aviona i okolnosti koje stoje iza pada, usred navoda da su oni koji su bili u avionu pokušali da je spreče da padne.

Studentkinja nije rekla ni reč za vreme leta, rekao je Gervais Damasi, šef biroa istrage vazduhoplovnih nesreća, za CNN. Damasi je rekao da je razgovarao i sa pilotom i sa jedinom drugim putnicom na letu, Britankom.

Otprilike pet ili šest minuta leta, Damasi je rekao, Katland je otkopčala sigurnosni pojas i otvorila vrata. Drugi putnik je uhvatio Alanu za nogu i zadržao je oko dva minuta, dodao je.

Pilot je primetio da nešto nije u redu kada je video da su vrata otvorena. Pokušao je da ih zatvori dok je upravljao avionom, ali Kanlandino telo ga je blokiralo.

Pilot i putnik nisu više mogli da se zadrže i ona je pala. Katland nije vrisnula dok je pala. Telo studentkinje biće preseljeno u državnu bolnicu u četvrtak, rekao je pukovnik D'i La Paik Ralaivaonari za CNN.

Britanska kancelarija potvrdila je u sredu u izjavi da je Katland britanska državljanka.

- U kontaktu smo sa vladom Madagaskanske, policijom i vazduhoplovnim vlastima nakon izveštaja o smrti Britanke. Naše osoblje nudi podršku njenoj porodici - navedeno je u njihovoj izjavi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.