MLADA JE UMRLA DOK SE VRAĆALA SA MEDENOG MESECA: Njenoj smrti je prethodio niz ČUDNIH DOGAĐAJA
Nikola je iznenada preminula, Foto: Facebook printscreen

porodica traži odgovore

MLADA JE UMRLA DOK SE VRAĆALA SA MEDENOG MESECA: Njenoj smrti je prethodio niz ČUDNIH DOGAĐAJA

"Bila je dobrog zdravlja i pre putovanja je bila dobro, zato nas je sve njena smrt još više šokirala"

Objavljeno:

Britanka Nikola Spenser (42) iznenada je umrla prošlog oktobra, samo šest dana nakon venčanja, a njena porodica još ne zna koji je tačan uzrok njene smrti.

Nikola, koja je inače radila kao voditeljka humanitarnih projekata za Shelter Project Hounslow, se baš vraćala s medenog meseca s mužem Džejsonom Nikolsom, njenom ljubavi još iz srednjoškolskih dana.

Kako kaže njena ćerka Rebeka Dćons (23), Nikola se osećala loše onaj dan kad je iz Londona otputovala na atlantsko ostvrvo Fuerteventura, ali nije mislila da joj se nešto ozbiljno događa. Rebeka danas, šest mjeseci nakon smrti majke, s ostatkom porodice još pokušava da dodđe do odgovora od čega je Nikola tako naglo preminula.

- Bila je vrlo vesela i strastvena, a kad bi se nečim odlučila baviti, u to se davala sto posto - ispričala je Rebeka, i rekla kako je njena mama još s 15 godina, kad je prvi put videla Džejona, prijateljici rekla da će se za njega jednog dana udati. Tada su ih okolnosti razdvojile, a opet su se našli 2009.

Nikola se tek udala
Nikola se tek udala foto: Facebook printscreen

Od tada su zajedno, a 2016. su se i verili. Prošle godine su nakon venčanja otišli na medeni mesec, odakle je Nikola deci poslala fotografiju, iako se to jutro kad je tek doputovala navodno nije dobro osećala.

To je poslepodne navodno otišla u tamošnju kliniku da izvadi krv, a rekli su joj da je dehidrirala i da ima infekciju bešike. Dali su joj infuziju, a nakon par sati joj je bilo bolje pa je otišla.

Ali već je iduću večer nazvala drugu ćerku, Rianon, i rekla joj da se želi da se vrati kući i da joj rezerviše let za London. Ona i suprug su se ukrcali na idući avion za Englesku, ali je avion zbog Nikolinog lošeg stanja preusmeren u Portugal.

- Jako joj je pozlilo, povraćala je krv i onesvestila se, pa je avion preusmeren u Porto ali, na žalost, umrla je pre nego su tamo stigli - priča Rebeka koja ni danas, šest meseci posle, ne zna od čega joj je mama tako iznenada umrla.

- Bila je dobrog zdravlja i pre putovanja je bila dobro, zato nas je sve njena smrt još više šokirala - ispričala je Rebeka za Daily Mail, i dodala da su kao porodica svi jako bliski i da im je njena smrt još teže pala, jer su se navikli viđati svaki dan.

Ljubav je naglo okončana
Ljubav je naglo okončana foto: Facebook printscreen

Međutim, svima ipak najteže pada neznanje. Prva je autopsija urađena još u Portugalu, nedugo nakon Nikoline smrti, ali kako nisu porodici odmah rekli rezultate, dogovorena je i druga kad telo dođe u London. Ni ta autopsija nije pokazala razlog ovako nagle smrti, čiji se razlozi još istražuju.

- Mama je posvetila život dobrotvornom radu, poslednje dve godine uglavnom je pomagala beskućnicima. Vodila je tako dva lokalna centra za beskućnike, pazila da jedu i da imaju gde prespavati - objasnila je Rebeka, koja dodaje da ju posao ipak nije udaljio od porodice,

- Sve je slobodno vreme provodila s nama, i stalno nam je izmišljala praznike poput Božića usred leta - prisetila se ćerka, i dodala kako će se i dalje prikupljati novac za humanitarnu udruženje Shelter Project Hounslow za koju je Nikola radila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.