MAJKA DVOJE DECE NESTALA JE PRE 6 GODINA: Sada su došli do UŽASAVAJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)
Heder Lejsi, Foto: NBC printsceen

jezivo

MAJKA DVOJE DECE NESTALA JE PRE 6 GODINA: Sada su došli do UŽASAVAJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Ona je nestala u jesen 2013. godine

Objavljeno:

Telo Heder Lejsi, 35-godišnje žene iz Floride koja je nestala pre šest godina nađeno je u zamrzivaču u jednom skladištu u gradu Margate u Floridi, javlja NBC.

Njeno telo još u martu pronašla je Lilian Argeta koja je otvorila zamrzivač.

- Pomislila sam da je veštica. Ili lutka. Mislila sam da to ne može biti čovek - rekla je Argeta za Sun- Sentinel.

- Počela sam da vrištim. Nikada nisam videla nešto tako - dodala je.

Argeta vodi jedno odlagalište metala. Zamrzivač je na njeno odlagalište stigao nakon smrti Džonatana Eskarzage, čoveka u čijem se apartmanu u Holivudu do februara nalazio. Na njenom odlagalištu je završio nakon što je njegov stan ispražnjen.

Još se ne zna kakvu je ulogu preminuli Escarzaga odigrao u nestanku Heder Lejsi inače majke dvoje dece. Ona je nestala u jesen 2013. godine. Njen otac Randel Lejsi prijavio je nestanak u decembru 2013. godine. Policajcima je rekao da je živjela na ulici i da je imala bipolarni poremećaj.

Ovaj slučaj prilično podsjeća na slučaj nestale Jasmine Dominić iz sela Palovec na severu Hrvatske, a o čemu su pisali brojni svetski mediji. Ona je, kratko podsetimo, nestala u ljto 2000. godine, ali je nestanak prijavljen nakon nekoliko godina.

Njeno telo pronađeno je u februaru ove godine u zamrzivaču koji je sve vjeme bio u porodičnoj kući. Za ubistvo je osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec kojoj je baš juče produžen istražni zatvor za još mesec dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.