NEMAČKI DŽEK TRBOSEK: Kada je izbio požar u njegovoj zgradi, policija je pronašla ČIST UŽAS!
Fric Honke kao lik u filmu "Zlatna rukavica", Foto: Youtube printscreen

serijski ubica

NEMAČKI DŽEK TRBOSEK: Kada je izbio požar u njegovoj zgradi, policija je pronašla ČIST UŽAS!

Honke je sedamdesetih godina prošlog veka ubijao prostitutke u Hamburgu

Objavljeno:

Novi film tursko-nemačkog reditelja Fatiha Akina, "Zlatna rukavica" , bavi se životom nemačkog serijskog ubice Frica Honkea.

Honke je sedamdesetih godina prošlog veka ubijao prostitutke u Hamburgu, a da u njegovoj zgradi nije izbio požar, možda nikad ne bi bio otkriven.

15. jula 1976. vatrogasci koji su pozvani na intervenciju nakon što se zapalio stan na predzadnjem spratu zgrade. Dok su proveravali je li požar zahvatio i stan koji se nalazio iznad požarišta, pronašli su poluraspadnuti ženski torzo omotan plastičnom vrećom. Smesta su pozvali policiju, a vlasnik stana je uhapšen čim se vratio s posla.

Pokazalo se da je u stanu skrivao još tela, te da je ubio najmanje četiri žene u razdoblju između 1970. i 1975. godine. Sve njegove žrtve bile su prostitutke čije nestanke nitko nije prijavio i vrlo je verovatno da bi, da nije bilo požara, Fric još godinama neometano ubijao.

Prvo ubistvo je ovaj noćni čuvar počinio u decembru 1970. godine, a njegova žrtva je bila Gertraud Brauer, frizerka koja se povremeno bavila prostitucijom. Kasnije je priznao da ju je ubio jer nije htela s njim da ima seksualni odnos. Njeno telo je raskomadao, a zatim ga u delovima sakrio u okolnom području. Policija je tad pronašla delove tela, ali ubica nije bio uhvaćen.

Četiri godine kasnije zadavio je 54-godišnju prostitutku Anu Beušel, a ubrzo zatim je na isti način ubio još dve žene. Sva tri tela je raskomadao i sakrio u svom stanu. Kad su komšije počele da se žale na smrad, pokušao ga je prikriti velikom količinom dezodoransa.

Honka je bio visok samo 1,65 metara, a kako je zbog toga bio jako iskompleksiran preferirao je niže žene. Također je voleo da nemaju zube jer se bojao da će ga neka od njih osakatiti tokom oralnog seksa. Bio je teški alkoholičar, a svoje je žrtve uglavnom nalazio u baru pod nazivom Zlatna rukavica oko kojeg se i vrti radnja filma.

Tokom suđenja izjavio je da ih je ubio jer su "ismejavale to što mu je draži oralni seks od pravog snošaja". Proglašen je krivim za četiri ubistva i osuđen na 15 godina zatvora.

Pušten je 1993., a svoje je poslednje godine života proveo u staračkom domu pod imenom Piter Jensen. Umro je u jednoj hamburškoj bolnici u oktobru 1998.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.