UBIJANJE JE MOJA STRAST, MAŠTAM O TOME OD ŠESTE GODINE: Reči ovog serijskog ubice su istinsko ZLO!
Na prvi pogled pomislio bih da se radi o sasvim običnom, prosečnom čoveku, ali znao sam da je on jedan od najgorih serijskih ubica, Foto: Printscreen/Youtube

UŽASNA ISPOVEST SERIJSKOG UBICE

UBIJANJE JE MOJA STRAST, MAŠTAM O TOME OD ŠESTE GODINE: Reči ovog serijskog ubice su istinsko ZLO!

"Kada sam napunio 16 godina, na ulici sam video ženu i dobio neverovatno snažan poriv da je ubijem"

Objavljeno:

Sve njegove žrtve bile su žene koje je najčešće kupio na putu dok su stopirale. Zatim bi ih odvodio na nekozabačeno mesto gde ih je brutalno seksualno zlostavljao i na kraju ubio.

Kontroverzni britanski novinar Pirs Morgan razgovarao je više od sat vremena sa ovim serijskim ubicom, koji se smatra jednim od najbrutalnijih u istoriji SAD, a njegove reči i dalje lede krv u žilama...

"Dva naoružana stražara otvorila su vrata prostorije u koju je ušao Bernard i pružio mi ruku. Upoznali smo se i popričali. Odavao je utisak inteligentnog i racionalnog čoveka", priseća se prvih nekoliko minuta susreta sa Bernardom Džajls.

"Na prvi pogled pomislio bih da se radi o sasvim običnom, prosečnom čoveku. Ali znao sam da je on jedan od najgorih serijskih ubica u istoriji Amerike i sigurno najopasniji čovek kog sam ikada intervjuisao.

"U roku od samo tri meseca on je ubio sve svoje žrtve. Bile su to Pola Hamrik, 22-godišnja majka dvoje dece, Nansi Džeri (18), Karolin Benet (17), Šeron Vimer (14) i Krista Melton (14). Ubio ih je bez sažaljenja.

"Za razliku od ostalih ubica koji su me satima uveravali da su nevini, Džajls je na moje pitanje da li je kriv za ubistva pet žena kratko odgovorio 'Jesam, gospodine, ubio sam ih.', priseća se Morgan.

Jedna od Bernardovih žrtava
Jedna od Bernardovih žrtavafoto: Printscreen/Youtube

Bernard je imao 20 godina kada je ubio svoje žrtve. Bio je dete sretne porodice, i već je bio u braku sa 18-godišnjakinjom s kojom je imao ćerku staru pet meseci. Radio je kao električar, a sve komšije i kolege opisale su ga kao mirnog, staloženog čoveka.

" Već sa šest godina osetio sam želju za seksualnim nasiljem nad ženama. Prvi put se to dogodilo kada sam oborio jednu devojčicu i počeo da je davim. Taj osećaj me prati ceo život. To je bila moja strast. Ubiti... Ubiti ženu.", priznao je Džajls.

"Kada sam napunio 16 godina, na ulici sam video ženu i dobio neverovatno snažan poriv da je ubijem. Na kraju to nisam uradio već sam otišao dalje, ali sam u džepu držao nož i bio sam spreman to da uradim.

Bilo je samo pitanje vremena kada će početi da ubija.

foto: Printscreen/youtube

To se na kraju i dogodilo tri godine kasnije. Bernard je u baru pokupio Nensi Džeri. Odveo je u šumu, naredio joj da izađe iz automobila, i ubio je ispred drveta.

"Uradio sam ono za čime sam najviše žudeo i gotovo da sam mogao da vidim kako mi vibriraju svi atomi...", kaže Bernard koji je u nardednih 12 nedelja ubio i sve ostale žrtve.

Kaže da tada nije osećao nikakvo kajanje, mada mu je danas, kako tvrdi, žao, iako se ne seća imena ni jedne od njih.

"Ne, gospodine, ne sećam se. Zašto bi neko pamtio imena svojih žrtava? Na njih sam gledao kao na obične objekte. Uz sve one koje sam ubio, tri žene sam na kraju poštedeo. One su započele razgovor sa mnom i više na njih nisam mogao da gledam kao na objekte.

Nikada nisam poželeo da ubijem svoju ženu. Nju sam poznavao i nikad nisam želeo da ubijem nekoga koga sam poznavao", objasnio je Bernard.

"Svoju ženu sam voleo, ali nagon za ubijanjem bio je jači od svega. Koliko sam je voleo shvatio sam tek kada sam je poslednji put video kroz debelo, neprobojno staklo u zatvoru" .

Morgan je nakon sat vremena razgovora iz njega pokušao dobiti emocionalnu reakciju pa mu je pokazao fotografiju njegove danas odrasle kćeri.

"Kada vidite fotografiju svoje sretne i nasmejane ćerke, kako se osećate zbog mladih žena koje ste ubili", pitao ga je novinar.

"Ne povezujem to", odgovorio je .

"Pa kako biste se osećali da je neko vašoj ćerki uradio ono što ste vi svojim žrtvama?"

"Ne bih to voleo, to je sigurno", odgovorio je Džajls novinaru.

Bernard je uhvaćen prosle neuspelog pokušaja ubistva, kada su mu pobegle dve devojke jer mu je zablokirao pištolj. One su upamtile ime koje su videle na uputstvima za električare i policija ga je vrlo brzo pronašla i uhapsila

"On je čudovište. I, verujem, kada bi izašao na slobodu, opet ubio", utisak je koji je Morgan stekao posle razgovora sa Bernardom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.