U TABLICI JE BELEŽIO SVAKI PUT KAD JE SUPRUGA ODBILA DA BUDU INTIMNI: Nije se dobro završilo po njega! (FOTO)
Muž je imao lošu ideju, Foto: profimedia

loša ideja

U TABLICI JE BELEŽIO SVAKI PUT KAD JE SUPRUGA ODBILA DA BUDU INTIMNI: Nije se dobro završilo po njega! (FOTO)

Odlučila je dokument iz Eksela da podeli na Reditu

Objavljeno:

Jedna žena (26) je na Reditu podelila dokument koji joj je poslao njen suprug, a u njemu su opisani svi pokušaji seksa u vremenskom razdoblju nešto dužem od mesec dana.

Frustrirani 26-godišnji suprug je, uz datum i pokušaj, naveo je li mu "uspelo" i koja je bio izgovor supruge, prenosi The Sun.

Mejl s tablicom poslao joj je kad je ona došla na aerodrom, pre 10-dnevnog poslovnog putovanja. Zapanjena njegovim "istraživanjem" koje je pokazalo da su samo tri njegova pokušaja uspela, pokušala je s njim da stupi u kontakt, ali on je odbijao svaki njein poziv.

Budući da ju je potpuno iziritirao, odlučila je dokument iz Eksela da podeli na Reditu.

Beležio je sve 'izgovore' supruge
Beležio je sve "izgovore" supruge foto: Reddit

Sve se to dogodilo još 2014. godine, ali o tome se ponovno priča s obzirom na to da je objavljeno na BoredPandi, što je ponovno naljutilo korisnike. Supruga, koja je želela da ostane anonimna, rekla je da su tad bili zajedno pet godina, od čega su dve u braku, a pre pet meseci kupili su i kuću.

- Naš raspored je stvarno lud i jako smo zauzeti. Celo proleće proveli smo u renovaciji naše nove kuće, a u kancelariji mi se posao udvostručio. Također udebljala sam se i trudim se ići u teretanu kako bih se dovela u red - objasnila je.

Ogorčena žena je dodala:

- Juče ujutro, dok sam se vozila taksijem prema aerodromu, moj suprug je poslao poruku na poslovnu e-mail adresu. On to nikad ne radi, uvek komuniciramo običnim porukama. Otvorila sam je i videla sam kako je sarkastično napisao da mu neću nedostajati, iako idem na deset dana.

Poruci je priložio i dokument u kojem je pokazao kako je od 1. juna inicirao seks, a posebno ju je razbesneo deo sa svim njezinim "izgovorima" u kojima ju je doslovno citirao.

Većina korisnika je zauzela njenu stranu, a njenog supruga okarakterisirali su kao "nezrelog". Jedan korisnik je napisao:

- Postoji toliko načina na koji se ovo moglo rešiti, ali on se odlučio na nešto sasvim bizarno. Teško da će nakon ovog njihova veza više biti normalna.

Drugi kaže:

- Zar ne volite kad neko bolest, iscrpljenost ili stres zove "izgovorom"? Kako bi bilo da, za promenu, počnete da razmišlja i o tuđim osećajima?

Ipak, neki su imali drugačije mišljenje:

- Možda joj je suprug umoran od konstantnog ignorisanja. Ovim je putem barem pridobio njenu pažnju.

Neki od "izgovora" su bili: "Gledam Prijatelje", "Znojava sam i osjećam se grozno, trebam pod tuš" uz suprugov dodatak "nije se istuširala do idućeg jutra", "Prepijana sam i previše sam pojela", "Moram rano da ustanem"....

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.