NAĐA JE UTEHU POSLE RAZVODA PRONAŠLA U VIBRATORU: Nije ni slutila kakav PAKAO je očekuje! (FOTO)
Nađa Bokodi, Foto: Printscreen/Instagram/nadiabokody

ZAIGRALA SE!

NAĐA JE UTEHU POSLE RAZVODA PRONAŠLA U VIBRATORU: Nije ni slutila kakav PAKAO je očekuje! (FOTO)


"Postala sam opsednuta njime, lakoćom korišćenja i brzinom kojom mi je omogućavao užitak nakonšto sam mesecima bila u braku bez seksa"

Objavljeno:

Nađa Bokodi tražila je način da začini svoj seksualni život nakon razvoda, a rešenje je pronašla u seks igrački marke "Rampant". Zbog te odluke je zažalila, jer je, kako kaže, "uništila" vaginu koristeći igračku šest puta dnevno. Nakon razvoda Nađaje kupila svoj prvi vibrator, a izabrala je "Rampant Rabbit one", koji je proslavila serija ''Seks i grad''. Odmah joj se svideo. "Postala sam opsednuta njime, lakoćom korišćenja i brzinom kojom mi je omogućavao užitak nakon što sam mesecima bila u braku bez seksa", ispričala je za Mirror.

"Bilo je neverovatno oslobađajuće i osnažujuće preuzeti kontrolu nad svojom seksualnošću prvi put u životu", dodala je. Nekoliko nedelja kasnije osetila je bol u karlici pa je posjetila lekara. Test na polno prenosive bolesti pokazao je da je zdrava. Nakon što joj je postavio nekoliko pitanja o njenim seksualnim navikama, lekar je zaključio da previše koristi svoj vibrator.

Nađa je priznala da ga je koristila šest puta dnevno, što je 42 puta nedeljno. "Tada sam shvatila da je bol uzrokovan preteranim korišćenjem vibratora. Bilo je to podjednako sramotno i urnebesno", rekla je. S obzirom na to da ona trenutno ne sme da uživa u svojoj igrački, svim ženama je rekla da se klone "turbo" opcije i da vibrator koriste na srednjoj brzini.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.