REKAO ŽENI DA STALNO KASNI JER JE CIA AGENT: Jednog dana im je ZAZVONIO TELEFON, a ISTINA ju je DOTUKLA!
Meri Tarner Tompson (53) iz Edinburga, Foto: Facebook/Mary Turner Thomson

LUDILO!

REKAO ŽENI DA STALNO KASNI JER JE CIA AGENT: Jednog dana im je ZAZVONIO TELEFON, a ISTINA ju je DOTUKLA!

Meri i Vilijam imaju dvoje zajedničke dece

Objavljeno:

Meri Tarner Tompson (53) iz Edinburga mislila je da ima idealnu porodicu, sve dok nije saznala da njen suprug Vilijam Alen Džordan, za kojeg je verovala da je tajni CIA agent, zapravo ima još nekoliko porodica. Tačnije, još šest žena i 13 dece.

Meri i Vilijam imaju dvoje zajedničke dece, a upoznali su se u trenutku kada je Meri imala devetomesečnu bebu iz prethodne veze. Prosidba je usledila samo nekoliko dana nakon početka romanse.

- Bio je vrlo šarmantan. Nekoliko nedelja nakon početka veze pitao me je da se udam za njega. Odbila sam, ali smo se verili nekoliko godina kasnije. Nakon šest meseci veze sam zatrudnela, što je iznenadilo, jer mi je rekao da ne može da ima decu. Bili smo u braku četiri godine - kaže Meri.

Ne samo da može, nego je imao mnogo dece i još nekoliko porodica u tom trenutku. Da bi sve uspeo da sakrije (od svih), lagao je da je CIA agent, zbog čega mora često da putuje. Zapravo je bio samo IT radnik, koji je lažirao pisma od ministarstva obrane i propusnice za vojne baze, a "službena putovanja" bila su izgovor da vidi svoje druge porodice. Na putovanje je išao toliko često da je Meri sa njim uspela da provede sedam dana za redom samo jednom tokom šest zajedničkih godina.

Koliko je daleko išao u svojim lažima (i koliko je bio dobar u tome) govori i činjenica da je Meri uspeo da ubedi da mu pozajmi 200.000 funti da "plati ucenjivače" koji su mu navodno pretili da će ubiti njihovu decu.

- Kada sam 2004. godine bila trudna sa našim sinom Zakom rekao mi je da neko koga je upoznao na tajnoj operaciji želi da otme našu decu, ubije ih i šalje nam deo po deo njihovih tela poštom ako im ne damo novac. Prodala sam sve što smo imali - kuću, kola, životno osiguranje, sve - kaže Meri.

Vilijamova priča pala je u vodu 2006. godine nakon telefonskog poziva jedne od gospođa Džordan, Mišel Luis. Žena koja je nazvala rekla joj je da je njen muž i njen muž i da imaju veliku porodicu.

- Pitala je da li sam ja Meri Tarner Tompson. Zatim me je pitala da li sam i ja gospođa Džordan. Kada sam rekla da, rekla mi je "Ja sam druga gospođa Džordan". Našle smo se u kafiću i pričale satima. Mirno mi je rekla da su ona i moj suprug, otac moje dvoje male dece, u braku 14 godina i da imaju zajedno petoro dece. Ostavila sam ga čim sam došla kući - kaže Meri.

Kada se njegova mreža laži raspala, Vilijam je završio iz rešetaka. Osuđen je zbog bigamije, ilegalnog posedovanja oružja i prevare.

Odslužio je dve i po godine zatvorske kazne pre nego što je deportovan iz Škotske u SAD, a Meri je svoju životu priču pretvorila u knjigu "Bigamista" (The Bigamist) koja je stekla veliku popularnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.