OTKRIVEN MONSTRUM KOJI JE RADIO KAO DEDA MRAZ: Da su znali šta ima u dvoritšu, nikad ga ne bi pustili blizu dece!
Elvin Kroker je zakopao decu u dvorištu, Foto: Effingham Sheriff's Office

jeziva ubistva

OTKRIVEN MONSTRUM KOJI JE RADIO KAO DEDA MRAZ: Da su znali šta ima u dvoritšu, nikad ga ne bi pustili blizu dece!

Krio je mračnu tajnu

Objavljeno: 14:17h

Amerikanac koji je do nedavno radio kao Deda Mraz u tržnom centru Volmart, uhapšen je nakon što su njegovom dvorištu pronađena tela njegovo dvoje dece.

Elvin Kroker (50) nikad nije prijavio nestanak svoje dece. Policija je prošle nedelje pronašla njihova tela na imanju u gradiću Gajton u saveznoj državi Džordžiji.

U Krokerov dom su došli da provere da li je sve u redu s njegovom 14-godišnjom ćerkom Meri nakon što je netko prijavio da nije viđena od oktobra.

Posle kraćeg razgovora Kroker ih je sam odveo u dvorište iza kuće i pokazao im mesto gde je zakopao Meri i njenog starijeg brata Elvina koji je nestao pre dve godine kada mu je bilo 14. Treće dete s posebnim potrebama pronađeno je živo u kući.

- Radim ovaj posao 41 godinu, ali skoro sam se rasplakao. Prizor je bio toliko strašan. Ne mogu da razumem kako neko može to učiniti svojoj deci - rekao je šerif okruga Džimi Mekdafi.

Nastradala deca
Nastradala deca foto: Effingham Sheriff's Office

Još uvek nije poznato kako su deca tačno umrla. Osim oca, policija za smrt dece sumnjiči i njegovu suprugu Kendis Kruker (33), njenu majku Kim Rajt (50) i majčinog dečka Entonija Pratera (55).

Svi su trenutno u pritvoru, piše Njujork Post.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.