POSLAO JE SUPRUZI FOTOGRAFIJU NJIHOVOG NASMEJANOG SINA: Nekoliko minuta kasnije, uradio mu je nešto STRAVIČNO!
Foto: Facebook printscreen

okrutno

POSLAO JE SUPRUZI FOTOGRAFIJU NJIHOVOG NASMEJANOG SINA: Nekoliko minuta kasnije, uradio mu je nešto STRAVIČNO!

Dečak je u bolnici u Northemptonu proglašen mrtvim

Objavljeno:

Jezivi slučaj ubistva dečaka Dilana Tifina Brauna (2) potresao je Britaniju, a detalji zločina su još šokantniji - otac dečaka je supruzi na Snepčetu poslao Dilanovu fotografiju, a nekoliko minuta kasnije ga je prebio na smrt!

Nakon što ga je slikao nasmejanog u pidžami, Rafael Kenedi (31) je toliko tukao svog sina, da je mališan imao čak 39 ozbiljnih povreda na telu, utvrđeno je obdukcijom.

Otac je čekao čak dva sata pre nego što je pozvao hitnu, ostavljajući mališana da umre u najgorim bolovima, piše "Dejli mejl".

Dečak je u bolnici u Northemptonu proglašen mrtvim. Ustanovljeno je da je imao povrede jetre i fatalno unutrašnje krvarenje.

Kenedi je, kako se čulo na sudu, saznao da mu je Dilan sin dva meseca pre ubistva, pomoću DNK testa. Na sudu se takođe saznalo da je dečakova majka, Tajla Tifin (18) nekoliko minuta pre zločina dobila na Snepčetu poruku od Kenedija - fotografiju malog Dilana u pidžami.

Dečaka je otac tukao i pištoljem, slomio mu rebra, pa mališan nije mogao ni da ustane. Lekari u bolnici su otkrili da je bio svestan, ali u ogromnim bolovima, pre nego što je podlegao povredama.

Dilan je rođen kada je njegova majka Tajla imala 16 godina, a prvo se verovalo da je njegov otac njen tadašnji partner, koji se preziva Braun.

Nekoliko nedelja pre ubistva, policija je kod Dilanovog oca pronašla heroin i krek kokain.

Dilan je za vreme boravka kod oca bio prehlađen, pa ga je majka često zvala. U kobnoj noći je, nakon fotografije sina, od Kenedija dobila poziv da je dečak pao i udario se. Međutim, Kenedi joj nije dozvolio da ga čuje.

Na ispitivanju u policiji Kenedi je i dalje tvrdio da su povrede dečaka nastale usled pada, a rekao je i da mu je bilo "iritantno da spava pored njega, jer je uvek bio bolestan".

Suđenje se nastavlja.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.