DOMAĆICA KOJA ŽIVI DVOSTRUKI ŽIVOT: Preko dana brine o deci i radi po kući, a preko noći započinje svoj JEZIVI POSAO!
Foto: Pixabay.com

HRABRA ŽENA

DOMAĆICA KOJA ŽIVI DVOSTRUKI ŽIVOT: Preko dana brine o deci i radi po kući, a preko noći započinje svoj JEZIVI POSAO!

Ona ima važnu misiju

Objavljeno:

Tipično veče Čelsi Hanter (ime je izmenjeno), domaćice iz Velike Britanije, izgleda ovako: ona uzima decu iz škole, sprema im večeru i uspavljuje ih - a onda se na internetu pretvara u devojčicu koja "vreba" pedofile.

Za BBC ova žena je pričala o čudnom svetu onlajn hvatanja gnusnih zločinaca.

Jedan od takvih, Aderauf Kveteni (74), mislio je da će se sastati sa devojčicom (14) sa kojom se "dopisivao" dve nedelje i slao joj razni eksplicitnii odvratni sadržaj.

Čekao je devojčicu na železničkoj stanici - a tamo ga je dočekala ova hrabra domaćica.

Na sudu je zatim pokazala sve dokaze protiv Kvetenija. On je ipak dobio blažu kaznu jer nije srećom, bilo žrtava njegove nastranosti, a takođe ranije nije bio osuđivan.

Međutim, bila je to mala pobeda za Hanter, koja je majka četvoro dece.

Ona živi u Kentu, a dvostruki život živi već godinu dana - preko dana obavlja kućne poslove i brine o deci, a preko noći postaje Kloi (14).

- Ustajem, budim decu, vodim ih u školu, onda radim uobičajene poslove, pranje, peglanje... - priča ona za BBC.

- Pretvaram se da imam 14 godina jer to znači da sam preko dana u školi. - dodaje.

Hanter je sa svojim suprugom deo grupe "Šadov hanters" (lovci na senke). Oni mame pedofile i onda im se suprostavljaju kada dogovore susret.

Obično dokaze onda predaju policiji, a oni su uglavnom dovoljni da pedofil bude brzo uhapšen.

Dokazi su uglavnom razgovori sa muškarcima koji često do detalja opisuju svoje fantazije o odnosu sa decom.

Na pitanje šta je njena motivacija, Čelsi Hanter kaže:

- To je nešto sa čime sam oduvek htela da pomognem. Domaćica sam, pa nisam ništa radila, pa je to nešto što sam mogla da uradim i pomognem. Dok ne postaneš "mamac" nisi ni svestan koliko predatora ima onlajn! Neki od njih izgledaju zaista dobro, pa se pitam zašto to rade? Nekad se nadam da će me blokirati, ali oni uvek nastave.

Predatori su starosti od 20 do 70 godina. Kveneti je najstariji kojeg su uhvatili. Hanter je opisala susret sa njim:

- Nismo milsili da će se pojaviti zbog svojih godina. Zaista upoznaš onda takve ljude, jer sve izliju na tebe. Nisam osećala bes kada sam se suočila sa njim... više krivicu zbog njegove porodice jer mu je žena tada izašla iz bolnice. Njihove porodice naravno ništa ne znaju, a onda im se pojavi policija na vratima. Tako da mi je žao porodica, jer su i oni žrtve.

Do sada se ova domaćica dopisivala sa preko 50 muškaraca. Kaže da kada je uhvatila prvog, došla je kući i plakala je.

- Sa prvim nisam znala šta da očekujem, ali kada se suočiš s anjim, iznerviraš se jer stoje ispred tebe i lažu te u lice. Bila sam nervozna, tresla sam se, ali onda sam osetila nalet adrenalina - priča Čelsi.

Ona je opisala i kako joj je bilo čudno što su joj dosadne večeri uz televiziju odjednom postale večeri u kojima joj stalno stižu poruke.

Kaže da joj je grupa "Šadov hanters" postala druga porodica - svi su jako bliski i sarađuju odlično,čak imaju i božićne zabave.

- Ako neko od nas dobije sliku koja je čudna ili smešna, šalje je na grupni čet i svi se smejemo, to nam popravi raspoloženje - kaže Čelsi.

Čelsi ima lažni profil na kojem je slika tinejdžerke. Ona u svom "hvatanju" pedofila mora da se pridržava određenih pravila kako bi njeni dokazi stajali na sudu.

- Nikoga ne dodajemo, već nam oni šalju zahteve za prijateljstva - objašnjava.

- Prihvatamo zahteve, ali im ne šaljemo prvi poruke. Naglasimo im koliko imamo godina i to više od tri puta. Ne navodimo ih, već muškarci samo počinju da pričaju o seksu i šalju eksplicitan sadržaj, ali mi ih na to ne ohrabrujemo, sami to rade - dodaje Čelsi.

Piter Hiks
Piter Hiks foto: Facebook / UK Paedos Exposed

Još jedan od muškaraca kojeg su uhvatili je Piter Hiks (48) iz Stedhemptona.

On je Čelsi posebno brinuo, a i već je imao niz osuda za seksualne prestupe.

- Piter Hiks je bio odvratan. Imala sam noćne more zbog njega. Ono što je želeo da radi devojčici je nezamislivo. Bilo mi je muka kao odrasloj ženi, posebno jer je mislio da je dete sa druge strane ekrana.

Čelsi je još više želela da ga uhvati, nakon što je jedna majka na društvenim mrežama postavila upozorenje o njemu.

- Kada sam videla da je život pravog deteta ugrožen, to me je baš motivisalo. Pričala sam sa majkom tog deteta i obećala joj da ćemo ga uhvatiti po svaku cenu!

Trebalo je dosta vremena, ali je Hiks najzad kontaktirao na Fejsbuku.

On se čaktri puta nije pojavio na dogovorenom sastanku sa maloletnicom, ali su ga najzad uhvatili i osuđen je na četiri godine zatvora.

Tada im je sud i zamerio što su se sami suočili sa pedofilom, ali oni i dalje misle kako je takva pomoć policiji potrebna.

Njihov rad je ipak doveo do brojnih hapšenja.

- Naš cilj je da radimo sa policijom, ne protiv njih. Mi im dajemo gotov slučaj, sve odradimo umesto njih - damo im sve dokaze -naglašava Čelsi.

Mnogi ih kritikuju da na ovaj način ugrožavaju živote dece, ali domaćica odgovara da im samo želi da im se deca nikada ne nađu na metu ovakvih ljudi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.