MAJKA JE PRIMETILA CRVENILO NA SVOJIM BLIZANCIMA (3): Onda je otkrivena GROZNA ISTINA o komšiji koji ih je čuvao!
Foto: Pixabay

niko nije ni slutio

MAJKA JE PRIMETILA CRVENILO NA SVOJIM BLIZANCIMA (3): Onda je otkrivena GROZNA ISTINA o komšiji koji ih je čuvao!

Dalibor se tereti da je seksualno zlostavljao dečaka i devojčicu dok ih je čuvao u odsustvu njihovih roditelja

Objavljeno: 21.07.2018. 21:08h
  • 382

Nišliji Daliboru A. (50) koji se tereti da je seksualno zlostavljao trogodišnje blizance, počelo je suđenje pred Višim sudom u Nišu.

Dalibor se tereti da je seksualno zlostavljao dečaka i devojčicu dok ih je čuvao u odsustvu njihovih roditelja. Kako „Blic“ saznaje od izvora upućenih u istragu, majka pedofila je s vremena na vreme čuvala decu komšija, ali kako jednom prilikom navodno nije mogla da izađe u susret komšijama pedesetogodišnjak se ponudio da on to učini. Tada je iskoristio priliku i iživljavao se nad decom.

- Sve se odigralo tokom marta 2016. godine. Njegova majka nije mogla da pričuva decu pa je on rekao da će pomoći. Dolazio je kod njih kući i bio nasamo sa decom, roditelji nisu ni slutili šta se dešava jer su mu verovali. Niko ništa nije posumnjao sve dok majka nije uočila promene na deci. Majka blizanaca primetila je crvenilo na polnim organima dece. Tada je odlučila da komšiju prijavi policiji - objašnjava naš izvor iz istrage.

Nakon dvogodišnje istrage, izveštaja Instituta za sudsku medicinu gde su mališani pregledani, nalaza lekara Klinike za dečju hirurgiju i razgovora dečijeg psihijatra sa mališanima, sakupljeni su dokazi protiv pedesetogodišnjaka koji je sve vreme negirao delo koje mu se stavlja na teret za koje je zaprećena kazna od tri do dvanaest godina.

U optužnici koje je podiglo Više javno tužilaštvo navodi se između ostalog da je optuženi bio svestan svojih postupaka i da je u cilju zadovoljenja polnog nagona koristeći odsustvo punoletnih osoba iz njihove porodične kuće, naizmenično seksualno zlostavljao dečaka i devojčicu na način opisan u optužnici, a usled čega je nastupila iritacija i crvenilo sluzokože.

Optuženi se od hapšenja nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno popravnog zavoda, a Viši sud je prihvatio predlog tužilaštva da mu se produži pritvor.

(Espreso.rs / Blic.rs) 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media