OTAC POGINULOG MILOŠA NEUTEŠAN: Voleo bih da je istina da je Snežana trudna, da mi bar nešto ostane posle sina!
Foto: Facebook

PRETUŽNO

OTAC POGINULOG MILOŠA NEUTEŠAN: Voleo bih da je istina da je Snežana trudna, da mi bar nešto ostane posle sina!

Od zadobijenih povreda Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnu

Objavljeno:

- Molimo se da Snežana ovo pregura. Prevezena je na VMA, u kontaktu smo sa njenim roditeljima, kažu da joj moždane funkcije nisu dobre.

Ovako za „Blic“ plačnim glasom priča Dragutin Vukomanović iz Žitkovca kod Zvečana, čiji je sin Miloš (25) stradao u Bečićima u saobraćajnoj nesreći.

Miloša i njegovu devojku Snežanu Rudinac (24), na Bulevaru u Bečićima automobilom je pregazila slikarka iz Budve Emina Adrović (23).

Dragutin i ponavlja da se nada da će se Snežana oporaviti.

- Ne znam da li je Snežana trudna. Voleo bih da ona pregura, da se oporavi. I da je istina da je trudna. Da mi bar nešto ostane posle sina - jecajući kaže Dragutin Vukomanović.

Kako je „Blic“ pisao, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina. Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred Bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade.

Njihov san, međutim, prekinut je u noći između utorka i srede, na bulevaru u tom primorskom mestu, kada su se vraćali sa posla. Dok su prelazili bulevar na izbledelom pešačkom prelazu, pokosio ih je automobil budvanskih tablica kojim je upravljala slikarka Emina Adrović.

Od zadobijenih povreda Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnu, a dan kasnije je transportovana u Beograd na VMA.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.